pátek 20. ledna 2017

Bajonetová rychlospojka

Jednoduché spojování hadic, zejména pro vodu a ostatní neagresivní kapaliny. Certifikovaný výrobek na pitnou vodu. Mosazná instalační fitinka se zvýšenou odolností. Typ GKOR - náhradní, pryžové těsnění k bajonetovým. Bajonetová rychlospojka pro kapaliny.


Rychlospojka bajonetová RK-M22xzástrčka - PK Technik. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Program mosazných bajonetových rychlospojek je určený pro jednoduché a rychlé spojování sacích i zahradních hadic a jejich propojení s dalším zahradním. Tento produkt má více variant: Varianty (3). Dodací doba pro objednávky vyšší než skladové zásoby - pracovních dnů.


Celosvětově rozšířený systém . Konekt-HK - Vyrábějí se z mosazi. Slouží jako rozebíratelné spojení hadic na dopravu vody. Původní cena: 1Kč bez DPH. RYCHLOSPOJKY S VNITŘNÍM ZÁVITEM.


GEKA PLUS bajonetová rychlospojka s trnem na hadici mm. Vysoce kvalitní spojky z lisované mosazi MS. VSUVKA S TRNEM NA HADICI, VSUVKA S VNĚJŠÍM ZÁVITEM, BAJONETOVÁ SPOJKA S VNĚJŠÍM ZÁVITEM. ZÁHRADA - zavlažovanie - rýchlospojky Geka. Rýchlospojka bajonetová hadicová Garden.


Mosazné bajonetové rychlospojky jsou určeny pro rychlé a jednoduché spojování tlakových a sacích . Rozměr, Kó Cena bez DPH, DPH, Cena včetně DPH. RKM22xzásuvka bajonetová. MS univerzální spojky pro vodní rozvody . Obě spojované části jsou identické – nelze tedy rozlišit spojku a . STORZ bajonetová spojka s vnitřním závitem C5 záv. Změnu připojovacího závitu lze docílit kombinací bajonetové zásuvky.


Přidejte si tuto stránku do Oblíbených položek! Nastavte si tuto stránku jako svoji Domovskou! Záslepovací bajonetová spojka GEKA - REKshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky