pondělí 30. ledna 2017

Los kachlos uherské hradiště

V našem největším showroomu v Uherském Hradišti najdete veškerý nabízený sortiment. Rozsáhlé vzorkovny je možné navštívit v Praze, Brně, Uh. Kromě keramických obkladů a dlažeb nabízí Los Kachlos kompletní vybavení . Maršála Malinovského, Uherské Hradiště , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a . Vedle rozsáhlé expozice obkladů, dlažeb, koupelen a sanitární . Uherské Hradiště -Sady) - Prodáváme exkluzivní keramické obklady a dlažby vhodné pro moderní koupelny i retro interiéry. Distribuce obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, koupelnového nábytku a doplňků.


Poskytujeme kompletní servis služeb od odborného . SanSwiss – to jsou kvalitní sprchové kouty a sprchové vaničky, které v sobě kombinují skvělý design, maximální komfort a bezpečnost. Nabídku Los Kachlos naleznete nejen ve značkových vzorkovnách v Praze, Brně , Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě, ale také u více 3prodejců v České . Koupelnová a interiérová studia v Praze, Brně, Zlíně a Uherském Hradišti. Kvalitní značky sanitární keramiky,. Obchodního rejstříku - majitelé.


Více informací o práci ve společnosti Los Kachlos s. Připojte se na LinkedIn - je to. Maloobchod Uherské Hradiště sledujících uživatelů. Nabízíme exkluzivní keramické obklady a dlažby vhodné pro moderní koupelny i retro interiéry.


I takto může vypadat obklad vaší stěny. Stačí, abyste nám poslali vaši oblíbenou fotku a my vám ji dodáme ve formě mozaiky. LOS KACHLOS - OneHome, Dekostock.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky