čtvrtek 12. ledna 2017

Hydromasážní vana bazar

AKRYLÁTOVÁ VANA - RAVAK - 160cm x 70cm - TOP STAV. Prodám hydromasážní vanu značky Teiko. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů masážní vana.


Nová zabalená hydromasážní vana o rozměrech 170cm dlouhá, 80cm široká, 60cm hluboká - vana je akrylátová - Tento typ vany nikde v Evropě nelze zakoupit, . Na většině míst ještě ochranná fólie.

Prodam vanu ještě se zárukou použitou měsíce doklad doložit k vaně i baterii. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. HYDROMASÁŽNÍ VANA JACUZZI MODEL J-SHA.


Nabídka a poptávka sanitární techniky je umístěna v kategorii Vany , umyvadla, wc, sanita na inzertním serveru ANNONCE. Masážní vana - čištění už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Z důvodu zakázkové výroby těchto hydromasážních systémů požadujeme závaznou objednávku a zálohu předem. Termín dodání se počítá až po . Napíšu cenu ale může být jiná.

Je třikrát použitá,nevyužiji. Sanitas SFB je masážní a vibrační lázeň na nohy. Masážní koupel nohou stimuluje a masíruje chodidla, uvolní svaly, zlepšuje prokrvení v oblasti chodidel a . Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Vyrábíme akrylátové vany s možností osazení vanovou . Jaguar Hlavní menuBazar strojů a technikyVybavení. Vyhráno v tombole, nevyužijeme.


Nejprodávanější hydromasážní podložka u nás. Užijte si luxusní relaxační s perličkovou podložkou z velmi příjemného měkkého materiálu do vany Medisana. Duvod prodeje při rekonstrukci koupelny zjištěny špatné rozměry!


LUXUSNÍ HYDRO- MASÁŽNÍ vana - TOP stav! Rozměry jsou 150x150cmm, úhlopříčka 210cm. Používaná, chybí cca koncovky trysek, ale nemá vliv na . Nechybí ani trysky pro masáž chodidel.


Hydromasážní sedátka jsou zase zaměřena na dokonalé uvolnění Vaší páteře a zad. Výprodej nepotřebného výstavního zboží, bazar fitness zboží, madla pro cvičení . Náš sortiment tvoří vany, sprchové kouty, sanitární keramiku, …. Můžete ušetřit a koupit použité zboží.

Použité zboží na našem e-shopu. Dvojkočárek, masážní vana , koupelnova skříňka vč. Podložku je možné připevnit pomocí přísavek do jakékoliv vany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky