středa 19. července 2017

Tableta do wc splachovačů pulirapid active blue (2ks v balení)

Logistická informace: Baleno po ks, není nutno objednávat po celých baleních. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. WC Blok 40g tableta do splachovačů. Tableta do splachovací WC nádržky dezodoruje, čistí, zbarvuje vodu do. WC deodorant do pisoárů s vůní citron cena za balení.


Balení určeno pouze pro profesionální užití. Do této skupiny patří bor, hliník, gallium, indium a thallium. Vonné tabletky do WC nádržky nejen obarví vodu, kterou následně splachujete, ale pročistí místo . Pevný WC blok s vůní levandule v atraktivním balení.


Popis Bref Blue Aktiv WC blok s obsahem chlóru je vybaven čtyřmi kuličkami, přičemž každá z. WC štětkou rozetřete po míse - hotovo! Geberit WC modul do sádrokartonu Montážní prvek. Počet ks v balení (ks): Použití filtru: jednorázové Typ filtru: vodní filtr Měrný počet kusů (ks): Provedení. PULIRAPID KOUPELNA 5ml 0PULIRAPID EXTRA 5ml 014.


Pulirapid WC Actvie Blu tablety do nádržky ks. Díky ergonomickému tvaru balení dobře padne do ruky a jeho použití je snadné a rychlé. SANYWATER ACTIV BLU ks Čistí a odstraňuje choroboplodné zárodky z toaletní. Nastříkejte produkt na čištěný povrch, třete vlhkou houbou a vyleštěte do vysokého lesku.


Bag in box je balení vhodné prakticky pro všechny příležitosti. Díky balení ve spreji je ideální na použití na cestách či okamžitě, když je potřeba. Zastoupení anglické firmy Inch Blue , BUGZZ, KIDid a Kidorable.


Liška ) Typ balení : Jednotlivé balení Obsah : x 5… 9. Figurka Game of Thrones - Davos Seaworth Funko Pop! Batéria alkalická, AA tužkové, 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky