pondělí 3. července 2017

Vypustny kohout na sud

Sud 300l na dešťovou vodu s kohoutkem. Polyetylenový výpustný kohout. Výpustný kohout samozavírací. Kategorie: plastové sudy , kádě, barely výpustné kohouty.


Vypouštěcí kohouty jsou ideálním nástrojem pro vypouštění a plnění sudů a nádrží. Sud na dešťovou vodu 200l s. Stáčecí kohout zabrání nekontrolovanému úniku kapalin, ale také umožní. Plastový výpustný kohout určený do plechových sudů o objemu litrů a litrů.


Kvalitní plast odolný chemii, kohout nekape. Kohout je určen pro stáčení kapalin ze sudů v . Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. PROSPERPLAST výpustný ventil vhodný k Woodcan ,Canyon,Aquacan sudu na vodu ITAP1.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vhodný na sudy na vodu Woodcan, Raincan, AquaCan. Sudy oválné, hranaté na potravinářské tekutiny. Produkt je zařazen v těchto kategoriích: Spotřební materiál, oleje . Sud je dodáván se zaslepeným otvorem pro výpustný kohout - nádobu lze používat bez.


Ostatní produkty Příslušenství Plastový kohout k sudům. Stefanplast Kohout výpustný k sudu 200l, 300l, 500l, Jednoduchý výpustný kohout v červeném provedení pro běžné plastové sudy o objemech 20 3a 5l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky