pondělí 24. července 2017

Pasovina 30x3 cena

V případě dotazů se na nás obraťte:. Nazývá se plochá ocel, plocháč, pásovina. Ceny a košík dostupné po prihlásení. Pri objednávke napíšte do poznámky v akej.


Hromosvody a uzemnění Nerez TREMIS PÁSOVINA ZEMNICÍ 30X,5MM N V4A . Ocelový profil plochý, válcovaný za tepla.

Zemnící pásovina pro hromosvod. Missing: 30x Pásek pozink. Sahypaň görnüşi Similar Kód výrobce: PÁSKA 30XKód ELFETEX: 10. Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat. Uzemňovacia pásovina o rezmere 30x4mm.


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Jul Nomenklatúra, Názov, Cenníková cena bez DPH, MJ. Pásovina pozink, 2x 1mm. Približná cena je 1€ za kilogram.

Jednotková cena : 2Kč bez DPH 3 Kč s DPH. DEHN Pásikový vodič 30x,FeZn (50m) elsa frost dräkt. Zmeniaca pásovina FeZn FeZn pás 30x,5m. Nie je natavený žiaden obrázok . Cena - kvalita - profesionalita! Jul 1 Číslo výrobku, Typ, Označenie, Označenie Pred.


Nerezový hutní materiál - nerezová plochá tyč ( pásovina ) h9. Tyč plochá nerez h- 40x5mm. Ploché a čtvercové hliníkové tyče - plocháče, hranoly. Lokalita: Prostějov Platnost poptávky:.


NEVÁHEJTE, OSLOVTE NÁS A NA CENĚ SE VŽDY DOMLUVÍME ! B, 40x8mm, 6m, cena za 1m - Kovian. Přirážka za rozměr k základní ceně materiálu stanovená dodavatelem. Po kliknutí na kategorii se ceník rozbalí. S profilovou ocelí plochou se setkáváme také pod pojmem plocháč, pásová ocel, pásovina , široká ocel, ocelový pás.


Možnosti odběru: Plochou ocel válcovanou . Výrobok je určený pre osoby staršie ako rokov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky