pondělí 17. července 2017

Nerezová objímka na potrubí

Standardní materiál: - nerezová ocel DIN 1. Materiál na poptávku: - nerezová ocel DIN 1. Nerezové objímky pro kotvení potrubí. Hadicové spony, potrubní objímky , třmeny, závěsová technika na trubky či hadice. Pozinkované, nerezové závěsy, prvky pro montáž potrubí a vzduchotechniky, .

OBJÍMKA PRO VENTILAČNÍ POTRUBÍ A2. Instalační nerezová objímka upínací na trubku ( potrubí ) dvoušroubová INOX nerez příchytka držák trubky. VÝROBCE A DODAVATEL OBJÍMEK PRO UCHYCENÍ A ULOŽENÍ POTRUBÍ. Potrubní objímka ( nerezová ocel A4). Dvoušroubová objímka s upínací hlavou Mnebo Mnerezová W W5.


Nabídka objímek pro upevnění potrubí pro rozvody vody, topení, plynu, klimatizace,. Popis: Opravná objímka z nerezové oceli, jednodílná. Příchytky na potrubí - plastové .

Objímka s mostem nerezová průměr 1mm. Objednejte si produkt Instalační objímka ATIPP, nerez. Slepá vložka pro WISY okapové filtry (sběrače). Tato jednodílná opravná objímka je vyrobena z nerezového plechu a použitelná pro materiály potrubí (litina, ocel, asbestocement, PVC) stejné světlosti.


Těsnící nerezová opravná objímka , typ A 140. Přesuvka je složena ze dvou dílů a je vhodná pro litinové, ocelové nebo PVC potrubí pro plyn a vodu. Nejčastěji je objímka plochá zhotovena z nerezové oceli třídy 1 avšak, . Náš výrobní program z nerezové oceli sahá od hmoždinek přes instalační profily a montážní díly až k potrubním objímkám.


Rovněž tak v oblastech se zvláštními . Projevy náhlé změny tlaku, vibrace nebo akustické vlny šířící se potrubím jsou sponami. Vnitřní páska - nerez AISI 316Ti. Konstrukce objímky umožňuje použití tepelné izolace potrubí o tloušťce od 60.


Určena k lisování hydraulických koncovek do vrapovaných teflonových hadic (zlvněné povrchem) PTFE - zkratk. Vyrobené z nerezové a pozinkované oceli - slouží pro. Třmen potrubní ETR s plechem, nerez Avíce.


PVB XN-L- boční nerez s límcem NEPTUN (445XL).

Speciální objednávka – informace o citovaných zaváděcích . AEG objímka na potrubí pro rozvody centrálního vysavače, plast. AEG QUICK TRIM krycí deska pro VacPan, nerez. Závěsová a upevňovací technika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky