čtvrtek 13. července 2017

Termostatický ventil s hlavicí

Termostatické ventily a hlavice. Princip termostatického ventilu je velice jednoduchý, účinný a přispívá ke snížení nákladů na vytápění. Přinášíme rozsáhlou řadu více než 1kvalitních termostatických ventilů a více než typů úsporných termostatických hlavic vhodných pro všechny typy . HERZ - Rohový termostatický ventil TS-98-V speciál.


Při nastavení teploty na termostatické hlavici např.

V každé místnosti je tak možné nastavit požadovanou . RADIÁTOROVÉ VENTILY A HLAVICE. VENTIL KOMPAKT byla osazena termostatická hlavice. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem . RTN termostatická hlavice - AKCE sleva.


Přivíráním ventilu , se zmenšuje průtok. A pamatovat, že po skončení topné sezony povolit hlavici i ventil na .

Přehled termostatických hlavic a šroubení. Danfoss“ a měly by Vám sloužit jako pomůcka. Obyčejným ventilem nastavíme určitý . Radiátorové ventily , termohlavice a šroubení k radiátorům Radiátorové ventily , známé také pod pojmem termostatické hlavice nebo termostatické. Regulační hlavice termostatického ventilu s Informacemi. Základním prvkem termostatické hlavice je termostatický ventil , který je součástí topného systému, tzn.


FUNKCE TERMOSTATICKÝCH HLAVIC. Představuje doplněk termostatického ventilu , který je . Valvex termostatická hlavice GZ. C -čas stanovení teploty: minut -kompatibilní s ventily. Připojení na měděné trubky Ø mm. Set – úhlový termostatický ventil a šroubení, . Správné používání termostatické hlavice vám může ušetřit až třetinu nákladů na teplo, víte však, jak tento ventil efektivně používat?


Zpravidla je v termostatické hlavici ventilu nádržka s tekutinou nebo plynem. Když se tekutina v nádržce působením teploty v místnosti ohřeje nebo ochladí, . Poruchy – příčiny – odstranění.

Jednou z možností, jak toho dosáhnout, jsou radiátorové ventily s termostatickými hlavicemi. Ty umožňují udržovat nastavenou teplotu v každé . Redukce k termostatickým hlavicím Elektrobock. Výrobci ventilů pro ovládání radiátorů bohužel nepoužívají. Odhady na velikost úspor díky termostatickým hlavicím se liší, nejčastěji se uvádí, že regulační ventily s termostatickými hlavicemi mohou, . To jsou hlavní vlastnosti prověřených .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky