pondělí 3. července 2017

Plastový kelímek s víčkem

Výrobek se skládá z plastového kelímku s víčkem , do kterého je vsazen v kulovém čepu jednoduchý mikroskop složený ze tří čoček. Lékárenský plastový kelímek s víčkem na jedno použití o objemu 30ml vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů, hlavně pro farmaceutický . Plastové kelímky s víčkem v nejvyšší kvalitě! Vybírejte plastové kelímky s víčkem do 5-ti minut! Potřebujete poradit, jak vybrat správné víčko na kelímek ?

Kelímky , plastové kelímky , kelímek , plastový kelímek , kelímek na kávu, kelímek s víčkem. Nakupte plastové kelímky s víčkem do 5-ti minut! Kelímek plastový s víčkem objem 235ml výška 54mm šířka 98mm se zámkem 1 těsnost materiál - potravinářský PP pro různorodé využití - korálky, vosky, . Kompostovatelné víčko na kelímek 200ml. Kelímek je druh nádoby, který se používá převážně pro uchovávání a přenos.


Kelímek s víčkem a brčkem , objem 4ml, dvoustěnný kelímek , transparentní. Rozměry: průměr x 1cm.

Doporučená technologie tisku: . Active plastový kelímek s víčkem 5ml. Praktický plastový kelímek s víčkem a obsahem 5ml. Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Vhodný pro distribuci a uchování . Kvalitní a víceúčelový kelímek se šroubovacím uzávěrem, vyrobený z polyprophylenu. Díky své odolnosti vůči ředidlům je vhodný především k přípravě a. Materiál: PP plast, JAKO plast.


Prázdný kelímek s víčkem 30ml,prázdný plastový kelímek na uv gel. Kosmetický kelímek na krémy a uv gely. Jednorázové víčko pro papírový kelímek o objemu l vám umožní pohodlně vypít svůj nápoj kdekoliv.


Dostupnost: Skladem více než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Vychytané víčko navíc ochrání nápoje před hmyzem a nečistotami.


DRINK i všem ostatním běžným . Atestováno pro použití ve styku s potravinami.

Brčko je integrováno do víčka , aby se zamezilo vylití tekutiny z kelímku. Průhledná válcová PVC dóza se šroubovacím víčkem , obsah 1ml. Podnos plastový zlatý na dezerty v kelímkách s víčkem (na ks).


Papírový kelímek s plastovým zvýšeným víčkem a otvorem na pití. Produkty Kelímky – Velkoobchod obaly. Kelímek je vhodný na kosmetické výrobky, ale také na přebytky surovin či uchování surovin např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky