středa 26. července 2017

Koupelnová vana 120 cm

Skladem, ihned k odběru ks. Obdélníková akrylátová vana 120x70. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vana akrylátová Termi 120x70.


Moderní akrylátová vana včetně podpěr (vanové nožičky) 120x.

Ravak Classic vana 1x cm. TERMI Olsen-Spa akrylátová vana. Kdispozici je variant délky - 1až 1cm. Riho vana pro dva Castello 180x1cm. Vany RIHO jsou vyrobeny z litého akrylátu.


Riho CASTELLO vana 180x120cm , bílá. Obdelníková vana Linea XXL nezůstává nic dlužna své příponě EXTRA EXTRA LARGE.

Vhodná do malých koupelen a na chalupu. Pakliže bojujete s opravdu málem prostoru, bude pro Vás ideální koupelnová vana 120cm 70cm. Možná ale potřebujete něco jiného, co vany klasických tvarů. Při navrhování koupelny se otázce „ vana , nebo sprcha?


Koupelnová předložka Alessia Kelebek Brown, x 1cm. Volně stojící vana Tricolore od Kaldewei, design Werner Aisslinger,. NÍZKÁ VANA ONE S HLOUBKOU CM. Současná koupelnová móda mluví jazykem minimalistů.


Nízká akrylátová vana ONE 120x,cm. Zažitá představa, že sedací vana má jen necelý metr délky a patří do minikoupelny, je vlastně logický nesmysl. Santech poskytují naprostou jistotu dlouhé životnosti, která je podtržena . Kvalitní české předložky GRUND s protiskluzem a zárukou let.


OBDÉLNÍKOVÁ VANA LINEA XXL 1x 1. Přísně geometrický tvar s výraznými hranami obzvlášť vyniká v extrémnějším rozměru 1x 1cm. Katalog s vybavením do koupelny pro zákazníky, výrobce a prodejce. DUPLA obdélníková vana 180x120x54cm , bílá.

Akrylátová vana má protiskluzové vlastnosti a garantuje dlouhou životnost a snadnou. Instalace, Zapuštění do podlahy, Usazení na podlahu, Podezděním a obložením, Instalace do rohu. Umyvadlo nechybí v žádné koupelně, podobně jako vana , kterou. V nízkej vani môžete potrebné prať jemné prádlo v ruke, čo v klasickom sprchovacom kúte . Umyvadla jsou k dispozici v rozměrech 5 a 1cm.


Klasické tvary van v délce od 120cm - 180cm jsou nejčastěji žádanými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky