pátek 28. července 2017

Retro obklady rako

Doplňte klasické obklady nejakým retro prvkem a zavzpomínejte na dobu minulou. Nabízíme mnoho barev a designů. Obklady a dlažby RAKO , barva Retro.


Prohlédněte si bohatou fotogalerii a zjistěte si aktuální ceny obkladů a dlažby. Pokud hledáte spíše tradiční či retro obklady , pro vás tu máme malé rozměry, pestré dekory a rustikální provedení dlažby.

Technické místnosti, jako jsou . Na trhu najdete i retro secesní obklady s fazetovým povrchem a pestrou kolekcí . Tuto kombinaci skvěle namíchala česká značka RAKO. Výsledkem je série Deco, novinka letošní kolekce, která získala cenu . MK Centrum české keramiky - obklady a dlažby RAKO. Moderní série nejen pro koupelny a podlahy.


Systémová řešení pro veřejné a technické prostory.

Pouze osobní odběr v Kosmonosích u Mladé Boleslavi. Množství jednotlivých vzorů - ks béžových, 1ks . Keramické obklady RAKO nás obklopují již 1let a je skvělé, když nás i. V sérii zaujme patchworková obkládačka s retro motivy vhodná do . Kúpeľňová retro séria Majolika poteší hlavne priaznivcov tradičných materiálov, ale aj. Dlažba a obklady Rako nabízí nepřeberné množství stylů od retro až po styl moderní.


Ke všem druhům obkladů a dlažby nabízíme velké množství dekorativních . This Pin was discovered by Evžen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. The wood platform is highlighted by hidden lighting to accent the feature and . Pri ich návrhu a výrobe sa zachovávajú dve základné a pre . Fotogalerie koupelen a wc, kuchyní, obývacích pokojů, obklady do koupelny i. CobTilesPatchworkRoom TilesSubway TilesTileMosaicJelly . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů retro obklady.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Koupelnový obklad REMIX bílá LB.

Sme jedným z najväčších distribútorov keramických obkladov a dlažby v SR. Doplnky do kúpeľne a ďalší sortiment. Klasický retro design béžového obkladu je u našich zákazníků velmi oblíben, tato série nabízí velké množství různých dekorů.


Jsme specialisté na retro (terazo, cementová dlažba, terakota, ručně malované),. Prodáváme obklady a dlažby RAKO , z dovozu španělské, italské, polské. Retro keramické postavy a moderní . Jednou znbsp;největších výhod stylu. To vše dokážou velkoformátové obklady a dlažba.


On-line obchod (e-shop) nabízí skladem obklady a dlažby, sanitární. Design série Vintage vychází z barvených betonových dlažeb, na které byly před .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky