čtvrtek 27. července 2017

Dřezový sifon flexi

Dovolujeme si vám představit jedinečný evropský výrobek. Mřížka výpusti je vyrobena z leštěného nerezového plechu. Cena po slevě: 6Kč s DPH 5Kč . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sifony slouží k odvádění odpadních vod ze zařizovacích předmětů do vnitřního odpadního systému.


Popis mřížka výpusti z leštěného nerezového plechu - průměr 1mm vývod odpadu připraven pro napojení odpadní trubky – průměr nebo 40. Jedná se o novinku na česko-slovenském trhu, který svojí masivní . V našem e-shopu nabízíme kompletní sortiment sifonů - dřezové , vanové, vaničkové a umydlavové sifony prověřených výrobců. Výborný sifon pro napojení dřezu. Odbočka na připojení pračky-myčky. Dále v kategorii: Sifony dřezové.


Použití: pro dřez s přepadem. SIFONY , NAPOUŠTĚCÍ A VYPOUŠTĚCÍ VENTILY, FLEXI PROPOJENÍ objednejte na. Dřezový sifon s pračkovým vývodem a průtokem.


Zátkou je možné elegantně zakrýt otvor na vodovodní baterii při použití nástěnné baterie. Dřezové sifony , umyvadlové sifony , vanové sifony , vaničkové sifony ,. Opakuji ještě jednou: ve vašem případě myčku připojte k dřezovému sifonu. Alcaplast flexi propojení průměr nebo cm. Sifon lze seříznout z průměru na 32.


Tuto baterii lze kombinovat s umyvadlovými, vanovými a sprchovými . Nabízí tyto varianty: stojánkové dřezové baterie s otočným ramínkem, stojánkové. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky