středa 19. července 2017

Úzký dřez

Máte vybrané filtry: - 20. Vybírejte si Kuchyňské dřezy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nerezové dřezy již dávnou nejsou jen obyčejná nádoba bez NÁPADU.


Přijďte se podívat na moderní kuchyňské nerezové dřezy. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo .

Velký výběr Dřezy a umyvadla a příslušenství naleznete online na OBI. V naší nabídce naleznete dřezy čistě praktické za dostupné ceny i dřezy vysoce funkční v . Granitové dřezy ALVEUS SINKS FRANKE ELLECI a další. Ty nejlepší dřezy nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! COMPACT dřezy jsou vhodné pro užší desky (5mm), při zachování standardní velikosti vaničky, můžete si vybírat ze tří různých modelů v povrchové úpravě . Ponúkame drezy granitové (kameninové), nerezové, keramické.


Bohatá ponuka kvalitných produktov za dobré ceny! Kuchyňský dřez Metalac ELIPSE má tloušťku granitu mm, rozměr 780×5mm, hloubka je 2mm, Ø otvoru pro baterii je mm, výpusť má Ø mm.

Do malého prostoru se podařilo dostat všechny funkce a vybavení: úzký dřez vyvažuje zabudovaná myčka, trouba je kombinovaná s mikrovlnkou, . Kompaktní, avšak plně vybavený nerezový dřez Aqualine art. Tyto atraktivní a vysoce odolné granitové dřezy uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků. Dřezy jsou vyrobeny z kompozitních materiálů obsahujících cca 80 . Nabízíme dřezy s odkapávačem, vestavěné a kulaté, které jsou nerezové, keramické i granitové.


Drezy , kuchynské batérie, drviče odpadu za najlepšie ceny na trhu! Kombino je úzký kuchyňský dřez bez odkapu. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, velmi jednoduchá údržba.


Kuchyňská linka rovná – uspořádání v řadě je perfektním řešením pro dlouhé, úzké prostory,. Dřez určen pro spodní montáž. Ergonomicky lichoběžníkový dřez (vepředu široký, vzadu úzký ). Dlouhá uhlopříčka dřezu pro mytí plechů na pečení. Maximální stav vody díky přepadu do . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Kuchynské drezy a batérie ALVEUS SINKS FRANKE ELLECI a ďalšie. Profesionální rady, dřezy prodáváme už let, zeptejte se nás na cokoliv. Díky naší úzké specializaci na produkty značky Franke jsme schopni nabídnout .

Nabízíme Držák na houbičku nad dřez Simplehuman – úzký , matná ocel u nás nejlevněji pouze za 3Kč. Novaservis dřezy jsou vyráběny dle technologie, která vytváří kompozit žuly, křemene, syntetických pryskyřic a jiných. Do malého priestoru sa podarilo dostať všetky funkcie a vybavenie: úzky drez vyvažuje zabudovaná umývačka, rúra je kombinovaná s mikrovlnkou, . Domů Dřezy a baterie Kuchyňské dřezy Dřezy rohové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky