čtvrtek 13. července 2017

Gufera katalog

Katalogy RUBENA představují část sortimentu z oblasti těsnění, O-kružky, manžety, gufera , silentbloky. KATALOG - těsnící prvky Velikost: 5. Nakupujte online gufera v našem eshopu. Hledáte konkrétní číslo, rozměr?


Zadání definujte parametry níže.

O-kroužků, těsnicích pneumatických a hydraulických manžet, stíracích kroužků, gufer, silentbloků, . Nejlevnější velkoobchod a maloobchod s těsněním, gufery, klínovými řemeny a dalšími průmyslovými komponenty. Gufera - katalog (55KB). Hřídelové těsnicí kroužky ( gufera ) jsou dotykové těsnicí prvky určené pro utěsnění otáčejících se.


Pro dlouhodobé utěsnění a správnou funkci gufera je třeba správně zvolit:. WA (G) - pryžový elastický vnější pláš eliminuje teplotní roztažnost a větší povrchovou drsnost úložného prostoru. Těsnění hřídelové kroužky ( gufera ).

Naše cena: 33Kč bez DPH, 40Kč vč. Pro jednodušší vyhledání potřebných gufer použijte katalog , který najdete v levém menu v sekci Aplikační tabulky podsekce díly . V levé části zvolte sortiment dle Katalogu podle výrobků, případně zobrazte. O-krúžky, X-krúžky a Usit-kroužky. Manžety, stieracie krúžky, hydraulická tesnenia. Hriadelová tesnenia a V-krúžky.


Označení hřídelového těsnicího krouţku (WDR) (HTK) tvar A pro průměr hřídele D , = mm, vnějšího průměru d= mm a šířky b=mm, elastomerový díl z . Do sortimentu patří: gufera , kompletní sady těsnění motoru, sací a výfuková těsnění, sady pro klikové skříně, sady těsnění pro dříky ventilů, sady těsnění pro . V této sekci naleznete náš široký sortiment náhradních dílů na motorky, čtyřkolky a skútry. Náhradní díly na motorky - katalog. CZ - katalog firem pro Cheb a okolí. Nabízíme gufera tradičního českého výrobce Rubena (dnes Trelleborg) a německého. Vyzkoušejte náš nový a vylepšený elektronický katalog , pomocí kterého můžete vyhledávat těsnění podle čísla položky nebo vlastností.


GOETZE Pístní kroužky, těsnění hlav válců, hřídelová těsnění, sady těsnění, gufera , šrouby hlav válců. Katalog firem vystavujících na akcích Veletrhů Brno.

Značka, Typ motoru, Díl, Info, Popis, Cena. GUFERA (hřídelové těsnící kroužky nebo také simerinky) slouží k utěsňování rotačních částí strojů. Společnost SKF zpřístupnila tento katalog online v elektronickém formátu.


GODIŠ-GODIŠOVÁ LOŽISKA- GUFERA -ŘEMENY - Za nejnižší ceny můžete u nás zakoupit:náhradní díly na všechny typy automobilůložiska SKF, ZKL, ČINA, . Možná hledáte gufera , simeringy, těsnění hřídele, těsnění na hřídele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky