pátek 7. července 2017

Vykres svarence

Kreslení svařovaných součástí. Podle složitosti součásti a způsobu výroby: 1. Protože se jedná o poměrně jednoduchou sestavu, bude výkres sloužit jak pro sestavení svarku z jednotlivých dílů, tak i pro opracování hotového svařence. Cílem cvičení je osvojení postupu tvorby sestavy svařence.


Svarky ( svařence ) jsou produkty technologie svařování a jsou. VÝKRES SVARKU PRO SVAŘOVÁNÍ A OBRÁBĚNÍ OBSAHUJE:. Pro sestavu svařence Inventor obsahuje speciální šablonu „Svařenec. Rozkresluje jednotlivé součásti. Vyhledává technické údaje pro montáţ.


Jednou z výho které systém nabízí, je, že lze generovat výkres pouze pro svařenec. Při vkládání svařence se zobrazí okno pro výběr, v jakém zobrazení se má . Mám výkres svařované konzoly, skládající se ze dílů. Do výkresu svařence můžete vkládat tabulky přířezů a tabulky svarů, které obsahují . Ke každé výrobní operaci je nutné vypracovat výrobní výkres nebo. V Solid Edge lze vytvorit 2D výkres pomocí dvou typ˚u výkresových pohled˚u: pohledy. Když vytváríte výkres soucásti v sestave svarence , je možné vytvorit . Chcete-li vytvořit výkres svařence : Otevřete soubor Svar.


Výkres obsahuje prázdný arch As okraji. Na pásu karet klikněte na kartu Umístění pohledů panel. U složitějších svařenců se na výkres předepisuje (nad popisové pole): PO . Příklad vyplnění popisového pole a kusovníku.


K původní dokumentaci jsem vytvořil výkresy čtyř součástí,. Každá jednotlivá součást má svůj vlastní výkres, každá podsestava. CVIČENÍ XVIII – Výrobní výkres svařence šroub kliky. Návrh svařence - náhrada odlitku svarkem. Program bude obsahovat výkres odlitku a výkres svařence ! Solid Edge nabízí nejpropracovanější podporu pro vytváření technické dokumentace.


Velmi dobře zvládl nakreslit v programu AutoCAD zadaný výkres svařence ložiskového uložení. V kategorii 3D modelování obsadil Matyáš Staněk pěkné 20. Příloha obsahuje sestavný výkres rychlozdvihové převodovky, výkres svařence skříně převodovky a výrobní výkres šnekového kola.


KONSTRUKČNÍ VÝKRES KOSTRY SVAŘENCE. Charakteristika: Práce navrhuje detailní postup výroby svarového spoje a zadané součásti. Práci tvoří zpráva a výkresy. Témata písemné maturitní zkoušky z DOPRAVNÍCH. Model svařence , výkres , výpočet.


Se SolidWorks není nic jednoduššího než vytvoření svařence nebo ocelové. Inventor má několik modulů, například pro 3D modelování, tvorbu sestav, svařence , plechové díly,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky