pátek 21. července 2017

Pertlovací kleště na brzdové trubky

Pertlovací sada na brzdové trubky , přípravek na pertlování. OBSAH SADY: - Lis na pertlování - Úchyt na brzdové trubky. Falcovací kleště karosářské Česká kvalitní zakázková výroba.


PERTLOVACÍ SADA NA BRZDOVÉ TRUBKY ,PŘÍPRAVEK NA PERTLOVÁNÍ 5- 16mm. Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku.

Pertlovačka je vhodná na průměry trubek: mm , 0mm, 0 . Popis: Pro jednoduché a dvojité pertlování. Kleště na ohyb brzdových trubek ATE. Sada obsahuje: 1x matrice s otvory 5 . Tato sada v kufříku na pertlování brzdových trubiček je vysoce kvalitní, přitom poměrně levná. Pomocí matrice lze vyrobit čočku.


Přípravek na ruční rozšířování trubek , pertlovací sada pro úpravu brzdových , vzduchových, klimatizačních trubek. Univerzální pertlovací sada na trubičky o průměru 3mm - 19mm.

Pro měděné trubky a slitiny hliníku. DIN, SAE pro ocelové, měděné, mosazné a. Sada Teng Tools na pertlování brzdových trubek 4-14mm. Karosářské kleště pro falcování (osazování) a děrování plechu. Vyrábíme brzdové trubky , trubičky na všechny typy vozidel na profesionálním. Sestava k hydraulickému pneumatickému lisu t. Všechny nejprodávanější produkty.


Kategorie: BRZDOVÉ TRUBKY- NÁŘADÍ. Tato pertlovací sada slouží pro úpravu trubek přímo na voze. Odpadá tak čas na demontnáž segmentů brzdového potrubí a jeho úprava v dílně. Profesionální pertlovací a ohýbací souprava na brzdové a palivové soustavy v. Specifikace: - pro trubky měděné a ze slitiny hliníku, . Rozsah dodávky : Malá řezačka trubek Lemovací přípravek Ohýbací nářadí Fréza pro trubky. Při výrobě brzdového potrubí používáme výhradně nejkvalitnější dvouplášťové potrubí,Ø 75mm, 25m.


Sada na pertlování koncovek brzdových trubek. V bazaru Výrobky Bohadlovi najdete aktuálních nabídek v kategoriích Stavebnictví a nářadí, Motory a převodovky, Náhradní díly a příslušenství. Barmanská sada Barbar obsahující otvírák, odměrku, kleště na le sítko, .

ATE ohýbací kleště na brzdové trubky jsou praktickou pomůckou pro ohyb a montáž brzdových trubek o průměru mm . Multitool Suspension Multi -Plier značky Gerber s předpruženými kleštěmi , patentovanou Saf. Prodam nové brzdové měděné trubky a hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky