úterý 4. července 2017

Nástavce na postřikovače

Nejoblíbenější z příslušenství k tlakovým postřikovačům. Jednoduše jej nasadíte na jakoukoliv tyč a máte jistotu že se postřik nedostane . Prodlužovací nástavec pro postřikové tyče KWAZAR Pro aplikaci zahradních,. Dal Degan trubka k postřikovači zahnutá, délka 50cm, mosaz.


Náhradní trubka k postřikovači zahnutá.

Tato trubka je opatřena mosazným . Zabraňuje úletu jemných kapiček, ohraničuje stříkanou oblast. Nástavec postřikovače teleskopický - 1cm. FLO je stabilní, rychle se rozvíjecí řada zahradnických potřeb . Servisní sady k postřikovačům.


Pumpa na postřikovače Marolex TITAN 1120. Oblíbený plastový zahradní postřikovač obsah litrů nyní za speciální cenu. Teleskopický nástavec pro postřikovače : č.

Elektrický zádový tlakový postřikovač 16l. Ruční tlakový postřikovač 5l. Hliníkový nastavitelný nástavec na postřikovač s kovovou tryskou. Kovový teleskopický nástavec na postřikovač s kovovou tryskou. U některých postřikovačů jsou.


K postřikovačům můžete dokoupit i různé nástavce. Díky jeho použití je možno postřikovat i hůře dostupná místa např. Zahradní program - postřikovače ,rozprašovače,zavlažovače,adaptéry, nástavce , mosaz,spojky a další. Postřikovač 570Z-4P výška 100mm, bez trysky. E und TE, prima Comfort Úhel postřiku: - 60°.


K ramenním a zádovým postřikovačům lze pořídit různé příslušenství k usnadnění a zefektivnění postřiku jako jsou například nástavce , trysky, . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Jsou jimi například přídavné trysky a nástavce pro zesílení postřiku , . Hledáte nástavec postřikovače tryskový? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Konev, zavlažovač, postřikovač , rozprašovač, pistol na hadici, naviják na hadici, jakožto i.

Rotační zavlažovací hlava regulační, maximální pokrytí zavlažovací plochy 3metrů čtverečních, maximální . Zádový tlakový postřikovač SOLO 473D s nádrží na postřik o objemu l. Ohebný prodlužovací nástavec postřikovací trubky. Zakoupením tohoto produktu získáte až věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem věrnostních bodů , které mohou být převedeny na slevový .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky