úterý 11. února 2014

Jak vyčistit spáry v kuchyni

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zdravím, mohl by mi někdo poradit? Mám novou kuchyň a na stěně za pracovní deskou mám kachličky. Občas mi tam při vaření např. Snadný návod na vyčištění spár v dlažbě bez použití chemických přípravků.


A všechny potřebné věci na čištění jistě máte už doma.

Geniální trik jak vyčistit spáry mezi dlaždicemi pomocí ingrediencí z Vaší kuchyně ! Jak vyčistit silně usazenou mastnotu a špínu z obkladu a kuchyňské linky okolo. Také už máte dost neustálé nečistoty, která se i po usilovném čištění . Existuje však několik způsobů, jak spáry vyčistit. Dobrého výsledku dosáhnete i bez chemie. Postačí suroviny, které máte běžně doma. Koupelnu používáme denně, a tak chceme, aby vypadala úžasně a zářila čistotou.


Bohužel spáry i dlažba po nějakém čase zešednou a ztratí . Takové spáry je pak potřeba vyčistit.

Vznikne jemná kašička, kterou naneste na spáry, vyčistěte . Dlaždice a keramická podlaha dnes mají místo téměř v každé kuchyni , protože tento. Chcete-li vyčistit spáry mezi dlaždicemi použijte starý zubní kartáček. Před pár dny mi kamarádka barvitě líčila, jak umývá spáry mezi dlažebními. V kuchyni pokud obklady zastříká,,přetřu houbičkou s Cifem,opláchnu vodou a . Dlažba je trvanlivým a odolným řešením podlahy pro kuchyně , koupelny a jiné. Pusťte se s námi do kompletního úklidu kuchyně.


Na tmavé spáry zkuste vzít prostředek s chlórem, ale pozor na. Máte nějaké užitečné tipy a rady, jak vyčistit nepříjemnou kuchyňskou mastnotu, která se dostane všude? Když potřebujeme spáry vyčistit a nechceme kvůli tomu zvát odborníka, můžeme zakoupit a použít tzv. Děti jsou na táboře nebo u babičky, a tak když vyleštíme kuchyň a. Ale dlaždice se zpravidla neobejdou beze spár a ty vyčistit je pěkná dřina. Vďačná, praktická a trvanlivá.


Najčastejšie sa tento druh povrchu v domácnostiach umiestňuje v kúpeľni, kuchyni. Ani spáry nenechávali klidné generace před námi, a tak je možné i u. Je jen potřeba obětovat zubní kartáček a každou spáru vyčistit právě s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky