neděle 16. února 2014

Štěpkovač půjčovna ostrava

Naše pobočky se nachází ve městech Ostrava , Frýdek-Místek, Havířov, Karviná, Nový Jičín, . Prostřednictvím rozsáhlé sítě partnerských půjčoven , si můžete štěpkovač. RAPIDO je štěpkovač , který si dokáže poradit s větvemi o průměru až cm. Ideální je štěpkovat větve čerstvé.


Stavební stroje, přídavná zařízení a lehká mechanizace: prodej, servis, půjčovna , bazar. Navštivte naše webové stránky.

Nejlevnější půjčovna zahradní techniky (rotavátor nebo vertikutátor na celý víkend 700Kč). V Petřvaldě, tj blízko měst Ostrava , Bohumín, Karviná, Havířov, . Půjčovna zahradního nářadí a strojů Ostrava. Odešlete Vaši rezervační žádost online. Zaměstnanec OBI prodejny, Vás bude kontaktovat, aby s Vámi probral všechny detaily. Prodej, servis a půjčovna nářadí a zahradní techniky.


Ostrava - Martinov Otevřeno: Po - Pá 7:- 17:hod. A 5XL, Kompaktní a robusní štěpkovač ELIET, který v ničem nezaostává za.

Zákaznici HORNBACHu si mohou splnit výhodně i své dlouho. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. ELIET se řadí mezi přední špičky na našem trhu a vynikají svými přednostmi.


S těmito kvalitními stroji se dostanete bez problémů do jakéhokoliv . Drtice-vetvi-a-stepkovace-c14_. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TULSY. Některé speciální nářadí a stroje potřebujete jen občas.


Přijďte k nám do půjčoven BAUHAUS, kde si potřebné věci můžete půjčit za výhodné ceny. Zemědělské a stavební stroje půjčovna a prodej Jindřichův Hradec. Robustní a výkonný vertikutátor (provzdušňovač trávníku) Poháněn benzínovým motorem Briggs Stratton o výkonu HP Pracovní záběr prořezávacích . Ostravě - Martinově, kde nabízíme široký a . PŮJČOVNA MALÉ MECHANIZACE A NÁŘÁDÍ. Drtič větví a štěpkovač VIKING GB 4C max. Inzerát Štěpkovač Nabízím k zapůjčení motorový štěpkovač v okrese Blansko,.


V Příboře provozujeme půjčovnu zahradní techniky. Sazba za den znamená hodin.

Zobrazení: vyberte, tabulka, seznam. Provádíme vrtání a řezání v železobetonu jádrovou technikou, kotvení. Půjčujeme kladiva bourací a vrtací, vrtačky a šroubováky, brusky úhlové , . Jsme půjčovna stavebního nářadí, vibračních strojů, svařovací a zahradní techniky. Pronájem stavebních strojů a nářadí,zahradní techniky.


Kladiva, centrály, pěchy, vibrátory,. Služby mobilního štěpkovače (likvidace dřevního odpadu po těžbě, probírce apod.) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky