úterý 11. února 2014

Záchranný plovák

Kvalitní polyethylenový plovák je vybaven polypropylenovým plovoucím lanem a. RESTUBE Basic – je určen pro větší bezpečnost při aktivitách kolem vody. Jednoduché pouzdro, v kterém je . Profesionální záchranný plovák. Provaz s délkou metry a popruh na tělo.


RESTUBE je unikátní bezpečnostní plovák, který vám pomůže v krizových situacích na vodě.

Restube - pomůže vyřešit krizové situace na vodě! Novinka, která vám může zachránit život! Sháníte záchranný plovák nafukovací? Pak již nehledejte dál a navštivte nás! Nafukovací plovák , bójka pro vaše bezpečí na vodě a kolem vody.


Základní záchranný opasek RESTUBE s nafukovací bójí. Bezpečnostní doplněk na loď, vodní turistiku, rybaření nebo jen k vodě s rodinou. Speciálně vytvořený plovák pro záchranu tonoucích se drobných živočichů v nádobách s vodou.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny . LEGO KLASIK CITY FRIENDS ZÁCHRANNÝ PLOVÁK. Záchranný plovák pobřežní hlídky. Určeno pro záchranu v situaci muž přes palubu. Vedle funkce zdaleka viditelného . Na e-shopu firmy HELAGO můžete zakoupit laboratorní přístroje, vybavení nemocnic, lékáren i učeben, učební pomůcky i . Dva metry ode mě se pohupoval záchranný plovák.


AB Destroyer - záchranný plovák (15). Stažení royalty-free Ženské plavčík nosí červené plavky pózuje s záchranný plovák na pláži. Staré arabské přísloví říká: „Věř Alláhovi , ale velblouda si přivaž! Toto přísloví mne napadlo před časem, když . Osculati Lifewatch, boats, 22.


Kingii je malý zázrak, který vám může zpříjemnit a zároveň zachránit vodní radovánky. Jedná se o nejmenší nafukovací zařízení na světě, které . Plavčík žena s záchranný plovák. Vodní záchranný sport je mezinárodně uznávaný sport, který bohužel v naší.


Mezitím někdo uvolnil z cívky na záďovém koši záchranné lano a hodil do vody záchranný plovák , který byl na konci lana navázán.

Jedinečný záchranný systém pro váš paramotor při nouzovém přistání do vody. Plovák vyndejte z obalu a položte na zem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky