úterý 18. února 2014

Flexibilní hliníková roura

Flexibilní hliníková trubka FLEX. ALF 2Hliníková flexibilní roura. Tato větrací trubka Aluflex vám umožní flexibilní montáž větrací a klimatizační techniky.


AL, vzduchovo flexo, vzduchová, kulatá, ohebná, ohebné, větrací, hliníkové , flexibilní , odtahové, potrubí, Hliník-flex, k odsavačům, digestořím, Mora, Best, MV,. SAVE Ohebná flexi hliníková roura ø 12 délka - m, max.

Kó Popis, Průměr, Cena bez DPH, Cena s DPH. Nabídka kovového ventilačního systému - hliníkové ventilační potrubí, tvarovky. Prodej nerezových ohebných komínových vložek, obchod flexibilní nerez hadice,. Prodej kvalitní nerezové komínové trubky, roury , vložky a kominické potřeby - čistící tyče, kartáče. Trubka je dodávána v stlačené formě 1m, kterou . Tyto levné trubky jsou flexibilní na délku.


Ohebná hliníková trubka je vhodná pro jakékoliv ventilační nebo klimatizační zařízení.

OHEBNÉ HLINÍKOVÉ HADICE SEMIVENT, OHEBNÉ HLINÍKOVÉ HADICE. Kulatá flexibilní PVC hadice Ø 1mm - ohebné potrubí, jehož pružnost a pevnost . AL vzduchovo flexi ohebné větrací a ventilační hliníkové potrubí, hadice, flexibilní potrubí, Hliník-flexo k odsavačům, digestořím Mora, Best, MV, větrací a . Izolovaná hadice pro rozvod horkého vzduchu – nejlépe hliníková flexibilní roura zhruba o průměru 1mm. Zdvojený strop – izoluje horní část krbu a . Důvodem může být dodatečné odvětrání nad sádrokartonovým . Kvalitní vícevrstvé (plasto- hliníkové ) trubky od švýcarské firmy dodává na český trh společnost. Vysoká flexibilita - trubku lze ohnout i rukou. Vaše cena, 6Kč (7Kč s DPH).


Použití: Hliníkové polopružné vzduchové potrubí je flexibilní a roztažitelné. Používá se sice pro vložkování komínů,ale jen pro plynové kotly jako . IKM flexibilní roura pro kulaté potrubí roztaž. Ventilační hliníková hadice vlnitá, roztažitelná.


Mřížka designová na fasádu je kompatibilní na vodařskou rouru KG pr. Hliníkové trubky a kolena jsou ideální pro stavbu sportovních sání, vedení vzduchu a vody nebo stavbě intercooler kitů, Trubky i kolena lze dle potřeby zkracovat .

Tvarovatelná hliníková hadice o průměru mm - délka -1cm. K montážní sadě na střechu náleží i šedivý flexibilní plastový kryt 1(125) mm, který se přeháhne přes hliníkovou flexibilní rouru 1(100) mm. Dodávka komínových systémů, komínových vložek a příslušenství.


S příslušnými tvarovkami tvoří flexibilní komínové vložky FLEX ucelený. Spirálovitě stáčený profilovaný jednovrstvý pás hliníkové slitiny tloušťky 1mikronů. Spirálně vinutá roura SPIRO, která je vyrobena z pozinkovaného plechu.


Popis: Hliníková trubka tlouš ka mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky