pondělí 24. února 2014

Pisoár golem s radarovým splachovačem

Tento model je našim nejprodávanějším. SANELA SLP19RB pisoár Golem 6V, s radarovým splachovačem. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 3mm. Popis Jika GOLEM pisoár s radarovým splachováním - bez zdroje: Golem Radar Sanela. Sanela SLP 19RS Golem pisoár s radarovým splachovačem , reaguje pouze na použití pisoáru , nastaviení parametrů pomocí dálkového ovládání SLD 04 . Dostupnost: zboží na dotaz dostupnost.


Golem s radarovým splachovačem , 24V DC jeden z nejpoužívanějších pisoárů s radarovým splachováním. Príslušenstvo - Rám do sádrokartonu pro pisoár s radarovým splachovačem na . Doporučený pracovní tlak: - MPa. Popis: Prodám nový nepoužitý pisoár JIKA . Pisoár rok pužíván bez jediného servisního . Guliwer Automatický pisoár GOLEM s automatickým radarovým splachovačem pro síťové napájení.


Dodací doba: skladem v e-shopu. Praktický keramický pisoár Golem , který zahrnuje montážní lištu s radarovým splachovačem , elektromagnetický ventil, propojovací hadici, rohový ventil, . Pisoáry s radarovým splachovačem cílí na design a hygienu. Jednoduchá montáž podle montážní šablony. Urinal Golem with a radar flushing unit, . V tomto instruktážním videu jsme pro Vás připravili postup, jak provést instalaci pisoáru s radarovým. Pisoáry pro instalaci na zeď pro kombinaci se splachovačem pro pisoáry.


Sanela Senzorové pisoáry - Keramický pisoár s radarovým splachovačem. SDK pro pisoár s radarovým splachovačem na liště (SLP 0 SLP 1 SLP 2 SLP 3 SLP 3 SLP 49) montážní rámy jsou určeny pro . Zajímá vás Senzor pisoárový nebo obecně Senzor do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Batérie a sprchový program a vyberte si .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky