pondělí 10. února 2014

Hasičská hadice bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hasičská hadice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Staré hasičské hadice a opasky. Prodám použité kalové čerpadlo používané na čerpání žumpy.


Bezplatná inzercia, hasicske hadice predaj a inzercia.

Vozík na hasičskou stříkačku. Bazarové zboží hasičské techniky. Dostupné zboží pro kategorii BAZAR.


Hliníkové spojky2x (na každém konci1), Délka 25m, Průměr 43mm (vnitřní na spojce), . Prodáme hasičský automobilový žebřík AZ IFA W L. Prodám Liaz CAS bez vybavení, zánovní vysokotlaká hadice s proudnicí, . Bezpečnostní polohovací pás pro hasiče slouží k zajištění.

Název inzerátu, Požární hadice. Popis, Prodáváme požární zásahové hadice B75. Hadice BSpeedflex Double bez spojek m obr. Věci, které by jstre chtěli přidat do našeho bazaru , nebo scháníte přidávejte pomocí.


Najdete nás v pobočkách v městech. Hadice vysokotlaká požární DN 252×m bez koncovek. Duše hadice je vyrobena z materiálu NBR, výztuž z textilní příze a obal z SBR materiálu. Pracovní boty koženofilc 450Kč vč.


Různé hasičské hadice , proudnice a spojky. Velmi odolná sportovní hadice s výbornou hladkostí vnitřní gumové vložky. Má zesílený oplet a destrukční tlak bar! Prodam tuto nepouzitou zasahovou hadici znacky Technolen EN C52. Predám liatinové, výkonné kalové čerpadlo pre septik - s drvičom, s plavákom, alebo bez plaváka za 6-€ bez plaváka a za 6- s plavákom.


Dnešný požiar v Chorvátsku zničil aj hasičské autá. Muž v USA uniesol lietadlo a havaroval s ním.

Tato praktická požární hadice je určena k použití v požárních hydrantech nebo vodních čerpadlech. Jelikož je tato hadice vyrobena z . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Robert je hasič ve službě, má ohebné klouby, aby mohl držet hadici v rukách a . Od opravy mašina odběhla cca útoků (nedostatek soutěžících) K mašině možné po dohodě nabídnout hasičské příslušenství, hlavně hadice.


Kalové čerpadlo na céčkovou hasičskou hadici. V takovém případě nezbývá než znovu posádku povolat do služby, rozložit požární hadici a pomocí speciálního vystřelovače plameny uhasit. Pozrite si širokú ponuku inzerátov. Asociací Český skokový pohár realizuje ze všech Velkých cen ČSP. Slovenská inzercia nového a bazár použitého tovaru.


V prípade nepriaznivého počasia sa akcia uskutoční v divadelnej sále v Spišskej Sobote. Hasičský dvor v Spišskej Sobote.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky