čtvrtek 13. února 2014

Patrové svorky

Patrové svorky jsou určeny do průmyslových oblastí automatizace a robotiky a do všech oblastí instalační techniky, kde je kladen důraz na rychlost, efektivitu, . Vše o bezšroubových instalačních WAGO svorkách na jednom místě. RADOVA SVORKA WAGO PATROVA PROPOJ. TIP - Při konstrukci rozvaděčů zajišťují instalační patrové svorky a řadové svorky WAGO topJob pořádek, přehlednost a snadný servis.


D: Dvoupatrové svorky (patra navzájem nezávislá).

D: Dvoupatrové svorky (patra vzájemně propojená). KXA02VB mm² Vertikální svorka s prop. Vlastnosti: Průřez připojení je pro jemně slaněný vodič. TS malé svorky iniciační a aktorové svorky.


DUO řadové svorky patrové svorky třípatrové svorky. Zredukovány byly také doplňky pouze na ty nejnutnější a nejpoužívanější. Svorky s letovacím ukončením.


Propojky RSA až násobné a propojovací hřebeny, zákl.

ROZBOČOVACÍ SVORKY A SVORKOVNICE DO 2A (str. 160). Instalační svornice se vyznačuje svým obzvláště nízkým provedením a hodí se k propojení instalačních plochých rozvaděčů. Díky nesym etrickému uspořádání . Spojovací prvky a systémy pro elektrická zařízení (řadové svorky a provedení – šroubové průchozí, bezšroubové, patrové , speciální atd.).


Inovace od lídra na trhu pružinových WAGO svorek. V portfoliu produktů jsou pružinové svorky , od nejmenších až po největší, a řešení pro nejrůznější oblasti . Upozorňujeme, že zde uvedené údaje pocházejí z online katalogu. Tento produkt je viditelný pouze pro . Celá SNK série splňuje požadavky a normy na světových trzích.


Můstek pro patrové svorky (vertikální), izolovaný, 24A, šedá barva. SVORKY PATROVÉ PRO PŘÍMÉ PŘIPOJENÍ VODIČŮ CYKY 3X JYSTY. TYP A POČET SVOREK MUSÍ ODPOVÍDAT TYPU KABELŮ. Products Elektrické rozvaděče Řadové svorky a držáky plošných spojů. Program ADO zahrnuje také dělené svorky, svorky pro pojistku, patrové svorky , svorky.


Typ konektoru, svorkovnice do plošného spoje. Prostorová orientace, úhlové 90°. Mechanická montáž, na plošný spoj.

Způsob montáže: DIN lišta mm. Třída hořlavosti izolačního materiálu dle UL .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky