pátek 21. února 2014

Pvc ambient havanna oak

PVC Ambient Havanna Oak 669D zakoupíte v síti prodejen KOBERCE BRENO za super cenu. Dále prodáváme kusové koberce, koberce v metráži a vinylové . Všechny informace o produktu Podlaha PVC AMBIENT Havana Oak 669D m, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PVC AMBIENT . Vyrobce: BEAUFLOR Tloušťka: mm Šíře: 3m, 4m Nášlapná vrstva: mm Povrch: PUR Druh PVC : zátěžové Zátěžová třída: - - 42. Velmi odolné zátěžové PVC do prostorů s lehkým průmyslem či výrobou, pro veřejné a komerční prostory s velmi vysokým namáháním. PVC Ambient je vysokozátěžové určené do namáhaných komerčních prostor jako jsou obchody, kanceláře, školy, ale klidně i do bytu kde chcete aby PVC. Vámi zvolený řez z role je brán jako zboží upravované podle přání kupujícího a nelze zde uplatnit právo odstoupení od kupní smlouvy.


PVC Blacktex Columbian Oak 649M. Technologija, Heterogeninė PVC danga. Tipas, Įstaigoms ir Namams (Buitinis). Kolekcija, BeauFlor- Ambient. PVC podlaha AMBIENT Havana Oak 669D.


PVC - Ambient - Havana-Oak - . PVC Pietro Havana Oak 634M Šíře: m Tloušťka: mm Nášlapná vrstva: 25. Design - bathrooms - powder room, powder room wallpaper, metallic. Zátěžové PVC Ambient - Havana Oak 6D šíře a m. Might not be in the cost plan,. Think glamorous and sophisticated; think a candle-lit ambience ; think white .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky