pondělí 10. února 2014

Vana na nožičkách bazar

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Koupelny bazar : vana. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Inzeráty vana na nožičkách - aktuální inzeráty na Sbazar. Prodám starou litinou vanu na nožičkách.


Prodam vanu ještě se zárukou použitou měsíce doklad doložit k vaně i baterii.

Nabídka a poptávka sanitární techniky je umístěna v kategorii Vany , umyvadla,. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Vana ma zpevnebe dno, protiskuzove, lehce poskrabana na zadni strane z duvodu demontace, dobre ZAKRYTELNE . Najlacnejšie vane v širokej ponuke na Bazar. LINOS 160×obdélníková vana s nožičkami.


Obdélníková akrylátová vana 160xvčetně nožiček. Sekcia Kúpeľne - inzercia, bazár - Inzerujte ľahko a rýchlo na Bazoši. Retro voľne stojaca vana , vana v super stave,biele nozicky ,kovový biely odpačierna .

Historickou smaltovanou vanu na nožičkách , 180cm, uvnitř bílý smalt, zvenku je . Sestava varné linky THERMA ,Elektrická, kulatá pánev. Nerezová vana kulatá o průměru 6mm, Speciální. Uvedená cena je včetně nožiček.


Volně stojící vany Polysan v retro stylu jsou určeny pro všechny, kteří se rádi vrací do minulosti. Pohodlné tvary van - to je koupel prověřená generacemi. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 7produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Možný osobní odběr: Dětský obchůdek Žirafa,ul Svatopluka Čecha 21 Lanškroun. Máte ji nějak poškozenou - poškrábanou? Maminky vědí, že Dětská vanička stojí na eMiminu nejméně.


Vnoučka vanička teprve čeká, ale dcera si tento model vybrala a těšíme se jak ji vyzkoušíme. Keeeper Dětská vanička 84cm se zátkou Cars šedočerná. HxV (bez nožiček ): 6x 4x 6– hmotnost: kg.


Myčka po generální opravě, stáří let. Součástí balení je vanička s nožičkami. Plocha je skôr lehátko, ale je vyvýšená o nožičky pod chrbátikom.


Akrylátová rohová vana Vagnerplast 140x140x45.

Vana a buben z nerezavějícího materiálu. Možnost podstavby - vrchní deska . Technologie gastrobazar, Gastro bazar , GastroFit. Fagor ohřívací vana elektrická, 425x900x900mm, gastro bazar. Jsou navýběr v několika designových sériích, velikostechi technickém zpracování.


Velký zájem spotřebitelůstále vyvolává evergreen, litinová vana na nožičkách. Voľne stojace vane ,rôzne typy a tvary podľa požiadavkyNové aj pouzite. Muž přišel včera s myšlenkou volně stojící vany na nožičkách , ale to jsem zase odmítla já, že bych pod tím musela vytírat, odsunout to nejde, . Neklouzavé nožičky poskytují bezpečnost, spojenou pomocí stabilizační tyče s vanou.


Montáž nožiček k vaně , 1Kč (bez DPH). Vozím ji jen se složenými nožičkami , manželka, šikovná toť bytost, mi ušila krásnou tašku na přepravu. Smaltovaná vana Kaldewei EUROWA 150x70cm.


Bazar kaprařina, 1nabídek N, poptávek N. Rohová vana - koupelnová vana rohová pravostraná Laguna - nabídka nabízím. Laguna, bílý skelet protiskluzové dno - nepoužitá, potažená folií, bez nožiček , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky