čtvrtek 13. února 2014

Plastová vanička pro děti

Detská anatomicky tvarovaná plastová vanička Bunny s obrázkom zajačikov. Mäkká odpružená nafukovací vanička pre deti od narodenia rozmer po nafúknutí. Pro děti od narození do měsíců, rozměry 60×39×cm.


Vanička se zátkou Hello Kitty. Plastová vanička v licenčním provedení Hello… 3Kč.

Díky BIG Big-Splash se učí děti se samostatně umývat a čistit si zuby. Marně sháním nějakou podlouhlou plastovou nádobu s nižším okrajem. Vyrobeno z bezpečného plastu – ze. Děti většinou vodu milují a večerní koupání bývá v mnoha rodinách oblíbeným.


Prostorná dětská průhledná plastová vanička s obrázky zvířátek a teploměrem do vody, vhodná pro děti od narození, délka 1cm. Dětská plastová vanička s délkou 1cm. Pre deti od narodenia do mesiacov, rozmery 60×39×cm.


Alternativou dětské vaničky je koupací kyblík, ve kterém se dítě cítí jako by stále.

Koupili jsme obyčejnou plastovou vaničku , tu větší, co je na trhu asi za 2kč. CAM Bollicina biela Na sklade ks. Prodám dětskou plastovou vaničku , oranžové barvy, zachovalou. Rozměr - délka m, hloubka.


Většina dětí odmala pobyt ve vodě miluje – koneckonců, než přišly na svět, nic. U malých dětí postačí pouze mytí vodou. Ultra kompaktní skládací vanička z nepropustného textilního materiálu s neklouzavým povrchem.


Vhodné pro děti od narození do měsíců. Komfortní dětská plastová vanička s kojeneckou váhou a teploměr v jednom. Firma Babymoov přichází s jedinečným produktem, kdy můžete vážit své děti.


Spoločnosť Cam sa už viac ako rokov venuje produktom pre deti. Doporučený pediatry, vhodný i pro miminka trpící kolikou, a nedonošené děti. Detská plastová vanička G-mini drobčekov pri kúpaní poteší milým motívom obľúbeného. Prostorná dětská plastová vanička s obrázky zvířátek, vhodná pro děti od narození, vanička je anatomická, na bocích jsou odkládací prostory na potřeby ke. Ergonomická vanička Lagoon pro děti Dno vaničky je ergonomicky tvarované, s praktickou.


Farebná vanička pre deti s vypúšťacou zátkou.

Měkká odpružená nafukovací vanička pro děti od narození rozměr po. Lehátka látková i pěnová do vaničky i vany pro bezpečné koupání vašich miminek a dětí. Podložka umožňuje jednoduché a bezpečné koupání dětí. Opěrná spodní hrana rámu je opatřena plastovými prvky, které brání opotřebení laku a . Nabízíme potřeby ke koupání a hygieně pro miminka - vaničky , lehátka, nočníky, adaptéry na.


Nově jsou na výběr plastová lehátka a pěnové podložky. Do velké vany pro starší děti je perfektním pomocníkem sedátko, které jistí děťátko proti . Anatomická vanička 100cm sovy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky