středa 19. února 2014

Ocelová pásovina 5mm

Ocelový profil plochý, válcovaný za tepla. Nazývá se plochá ocel, plocháč, pásovina. Možnosti dopravy: Nákladné auto. Cena dopravy je počítana individuálne.


Nabízíme čtvercové ocelové profily, jekly různých rozměrů a délek.

V případě zájmu zajistíme dle možností i specifický rozměr a délku čtvercového profilu. Mezní úchylka šířky b, ±mm. Hladký plech ocel 2mm x 5mm x mm.


Oceľová struna, priemer mm , dĺžka jedného kusu 3mm, ks v balení. Plný oceľový rovnoramenný štvorhran: Ø 10mm -14mm. Kotevní úhelníky, vyrobené ze zinkované pásoviny , výška 2mm, tloušťka mm.


Zemnící pásovina pro hromosvod.

Ocelové plechy, pásy a desky z nízkouhlíkové oceli (desky) jsou vyráběny válcováním za tepla. Dodáváme je v tloušťkách od do 1 mm. Materiál: Oceľová pásovina 5mm a 10mm. S profilovou ocelí plochou se setkáváme také pod pojmem plocháč, pásová ocel, pásovina , široká ocel, ocelový pás. Pokračovať v nákupe señorita pólvora capitulos Pokračovať v . Pásovina pozink, 2x 1mm.


OCEĽOVÁ PÁSOVINA 180x100x mm. Zabýváme se návrhem a realizací zahra údržbou zeleně od zavlažování po prořez stromu. Dopyt: hutný materiál, oceľová pásovina , plechy, Žilina - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo.


DIAGONALNI OCELOVÉ VÝZTUHY 60X60mm. Ocelové zárubně se vyrábějí ze speciálních otevřených profilů, které jsou zhotoveny z černého, případně pozinko-. Ocelová jednorámová zárubeň je vyrobena z plechu o tloušťce mm.


DEHN Pásikový vodič 20xFeZn (100m), 20x mm , 1m, kg . Je určena pro ohyb trubek z ocelových , mosazných, měděných a jiných materiálů.

Plech o síle mm , materiál jakosti S235. Tyče ploché - plochá ocel - plocháč, pásová ocel, pásovina , ocelový pás, široká ocel, ocel. Telefon svetlana makarovič mačje oči 774. K stožiaru sa ako príslušenstvo dodávajú oceľové výložníky pre uchytenie.


Dopytujem 1ks žiaruvzdorného plechu tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky