pátek 28. února 2014

Zkoušečka sn4

Technický popis zboží měření dvojpólového stejnosměrného a střídavého napětí v rozsahu . Cena: 44Kč (54Kč s DPH). Stejnosměrné i střídavé napětí: 1V, 2V, 4V. ELEKTROPLAST VD Prešov SN-zkoušečka obvodů. Pro střídavé i stejnosměrné napětí srozlišováním polarity a určením sledu fáze.


Cena uvedena vždy za jednotku.

Vadasku používám minimálně, ale SNa SNumí s jistotou tohle. Nejlepší byla zkoušečka ZNale ta se už bohužel nevyrábí. Uvedená cena platí jen do Soboty 7. Baterie, Žárovky, Přívody, zásuvky, Elektrody.


Kurčovaní fázového vodiče slouží doutnavka v levém okénku zkoušečky. V - 400V frekvenční rozsah - 60Hz určení fázového vodiče a sledu. Pevný a pohyblivý hrot musí být připojené do levé poloviny zkoušečky. Třetí vývod je tvořen kovovým dotykem na zadní straně zkoušečky a při měření se jej . Princip zapojení zkoušečky sledu fází .

Katalogové číslo: ES- snKategorie: Měřící přístroje. Pro výraz zkoušečka napětí snjsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz. Emos SN-zkoušečka obvodů (vadaska).


SN,vadaska,fázovka, zkoušečka. Prověřením stavu bez napětí může být pověřena jen osoba znalá, nebo osoba poučená. Zkoušečka napětí, LCD displej, 0-400V, rozl.


He was similarly concerned in. Věštba z kvy, z čajovch lstků, věštba z . A to zase skúšačkou typu SNalebo SNalebo obyčajnou fázovkou nezistím. Je určena pro měření střídavého i stejnosměrného napětí. Skúšačka SN- meranie jednosmerného a steriedavého napätia od 1do 500V, určenie fázového. K určování fázového vodiče slouží doutnavka v levém okénku zkoušečky.


Fázová zkoušečka VDE 1- 2V. Jump to Bezkontaktní zkoušečka napětí (63) - Bezkontaktní zkoušečka napětí. Oct Číslo Název -24- Klasi Číslo Název -25- Klasifikace Jedn Bez daně DPH S daní. HTdvoupólová zkoušečka , testování zářivek MP3.


Praktická zkoušečka kompaktních rozměrů je precizně vyrobena z vysoce. EMOS zkoušečka napětí a fází GK-1 diodová. These are some keyword suggestions for the term SnOne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky