úterý 18. února 2014

Jika sprchový kout

JIKA Lyra plus sprchový kout čtvercový s dvoudílnými posuvnými dveřmi. Sprchový kout , čtvrtkruh, rádius 550mm, stříbrný lesklý profil, panty a madla. Toužebně očekávané rozšíření koupelnové série Jika TIGO je tu - tento zařizovací koncept, který si raketově získal srdce českých zákazníků, si svůj vlastní, . JIKA CUBITO PURE sprchový kout 900x900mm dvoudílný, čtvrtkruhový, arctic. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 9mm. Cubito Pure od společnosti JIKA nabízí sprchový kout čtvrkruhový s dvoudílnými posuvnými dveřmi.


Výplň je mm bezpečnostního skla s povrchovou úpravou . Prohlédněte si cenové nabídky na Jika TIGO asymetrický sprchový kout 100x80x195cm arctic sklo 2. Jika Tigo - výborné řešení, hledáte-li prostorově úsporný, ale zároveň pohodlný sprchový kout. Jika LYRA stálice na českém trhu koupelnového vybavení. Po mnohaletém vývoji a několika designových evolucích se současná kolekce LYRA. Akce platná na tento poslední kus.


Vytvořte si sprchový kout v rozměrech, které jsou pro vaši koupelnu nejvhodnější. Kombinací dostupných velikostí výrobku 10RV2K získáte nejen čtvercový, ale i . JIKA Cubito pure sprchový kout čtverec 80x80cm. Pro významné prodloužení životnosti povrchu JIKA perla GLASS je vhodné použít . Sprchový set obsahující sprchový kout v provedení bílá ALU, sklo Grape o tloušťce 5mm zaručuje bezpečnost.


Součástí setu je SMC vanička v bílé barvě. Chybět nebudou ani vany a vaničky a představena bude velká novinka letošního roku, bezrámový sprchový kout a nové umyvadlové mísy ze . Na jedné z židlí seděla schoulená bílá kočka, na stole ležel talíř s čerstvě. Dobrý den, prodám tento použitý kompletní sprchový kout , včetně odpadu a. Nabízím používané umyvadlo značky Jika se stojánkovou vodovodní baterií. V modulu můžeme umístit WC, umyvadlo a sprchový kout.


Okna: Bílá , plastová, kování bílé lakované, 2-komorová s izolačním dvojsklem. Tradiční internetový obcho specialista na domácí elektro, drogerii, dílnu, zahradu, kuchyňské přístroje a spotřebiče. Kvalita, nízké ceny, splátkový prodej.


OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky