úterý 25. února 2014

Barwig mengkraan

Specificaties: Draaibaar Max. A Montagegat: mm Schroefdraadlengte: 20 . De kraan kan worden gebruikt in . De prijs is goedkoper dan bij de caravan dealer. Het is alleen jammer dat de contactjes te zwak zijn .

Perfect automatiek antraciet-chroom . Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Barwig mengkraan met schakelaar ZWART. BARWIG ENKELE KRAAN ELEKTRISCH. Kampeer artikelen en benodigdheden webshop. De uitloop is draaibaar voor maximale flexibiliteit.


Dit product is alleen verkrijgbaar in de webshop.

Bekijk ons assortiment barwig (artikelen). Bestel nu en wij verzenden vandaag. Op zoek naar een nieuwe Kraan? Reich Keramik Carino mengkraan chroom. Veilig betalen en snelle verzending.


Beschikbaarheid: In voorraad. Laat het ons weten via een e-mail en wij doen u een aanbieding. Een eenvoudig kunststof mengkraan met een werkdruk tot bar. Simpel monteren voor een superprijs.


Maximale schakelcapaciteit: A. Campersalon - Webwinkel en werkplaats voor camper accessoires. Zorgt voor de watervoorziening vanuit het waterreservoir naar de kraan. Uw voordeel: € 2( ) Ga naar kampeerperfect. Ltr afhankelijk van de afstand tussen Pomp en kraan : Jaar garantie aanluiting.


Indmuringsbatteri Compact automatisk hvid-guld.

Vandhanedysen kan trækkes ud. Trykbestandig til bar Monteringsboring mm. De maximale waterdruk is Bar Doorsnede boorgat is: mm Lengte bladdoorvoer: mm. Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO.


Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf €1- Levertijd: Voor 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky