pátek 21. února 2014

Injektážní hmoty

Dvousložková nízkoviskózní polyuretanová elastomerní injektážní …. Vápenná injektážní hmota pro výplň dutin, kaveren a trhlin ve zdivu. Siloxanový koncentrát pro injektáž zdiva proti vzlínající vlhkosti. Koncentrát na bázi vodného roztoku methylsilanolátu . Jednosložková injektážní polyuretanová pryskyřice.


Injektážní pryskyřice k utěsňování, a injektování trhlin.

Výrobky na sportovní povrchy. Zdokonalené injektážní strategie a pokročilé nové hmoty usnadní vlastní. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Organicko-minerální hmoty tvoří skupinu materiálů aplikovaných především v. V geotechnice a inženýrském . Odvlhčení se provádí pomocí speciální injektážní hmoty.


Kdy je tuto metodu vhodné použít, jakým způsobem se krémová injektážní hmota do vlhkého zdiva . Seřazeno podle míry poskytnutých informací. FassadenDicht (rozšířené informace), Sanační a .

Tato malta je vysoce odolná proti statickému a dynamickému zatížení, dále také vůči chemikáliím i vlivům počasí. Zařízení je přizpůsobeno pro klasickou injektáž na jednosložkové látky. Je vhodná i pro nízkoviskózní injektážní hmoty.


PU pryskyřice, která zůstává i po vytvrzení trvale elastická. Doporučujeme pro malé rozsahy . Polyuretanová injektáž na rozdíl od jiných injektáží nemá pevně danou spotřebu injektážní hmoty , hloubku vrtů a ani osové vzdálenosti vrtů, jelikož ji používáme . Pod tlakem, který je nedestruktivní, se do zdiva čerpadlem tlačí injektážní jednosložková polyuretanová hmota. Po styku injektážní hmoty s vlhkostí ve zdivu tato . V těchto případech je dobré zvážit provedení oboustranných injektáží. Každý injektážní systém má svá specifika odvislá od druhu injektážní hmoty a způsobu . V rámci provádění doporučujeme provést povrchové utěsnění plochy injektované konstrukce.


Tento krok zamezí úniku injektážní hmoty mimo zájmovou oblast, . Hutnící injektáž je technologie úpravy použitelná v následujících typech horninového. Jedná se o injektážní jednosložkovou pryskyřici, jejíž velikou výhodou je velmi nízká. Hmoty TRIOSIL a GEOSIL je možno aplikovat buď injektáží nebo formou. Při těchto aplikacích dochází k propojení poškozené hmoty původního materiálu a injektážní hmoty a následně k vytvoření homogenního kompozitu vyšší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky