pondělí 24. února 2014

Sedák isofix

Díky konetorům Isoclick Fix lze podsedák instalovat jediným kliknutím. Bebe podsedák base isofix je jediným podsedákem, který je ve voze upevněn systémem isofix. Drží proto pevně na svém místě.


Podsedák lze velmi snadno instalovat v jakémkoli vozidle. Sedák má extra polstrování pro . Poctivý ISOFIXový podsedák, v autě drží, nesjíždí po sedadle. Kvalitní autosedačka- podsedák CARETERO Puma Isofix je určená pro váhovou kategorii až kg, a je tak ideální pro větší děti. Zajistěte bezpečí a pohodlí svému dítěti při jízdě autem.


Sháním podsedák , který se dá připevnit k isofixu. Tento podsedák lze velmi snadno. Ergonomicky a anatomicky tvarovaný podsedák se dá rychle. Jedinný ISOFIXový podsedák na trhu. Praktický na cesty, snadný na ins.


Dodací lhůta (dny), Skladem ks kdy zboží dostanu? More BASE FIX isofix podsedák Black k Vám doručíme v úterý 14. Diky konektorum Isoclick Fix(R) lze podsedak instalovat . Zadná opierka sa dá odpojiť a zostáva nám podsedák , ktorý zdvíha dieťa do správnej výšky na pripútanie sa pásom pre dospelých. Autosedačka Strada PRE ISOFIX 9-25kg hnedá.


Tu môže byť úvodný text pre zvolenú kategóriu produktov. Super stav, isofix ,oddělitelný sedák ,výškově stavitelná a polohovací opěrka hlavy, z nekuřáckého a nebouraného auta,lze i do auta bez isofixu . Viaggiosicuro Isofix je autosedačka nové generace s univerzálním systémem . MORE Base Fix Isofix podsedák Black. Zboží BeSafe base ISOfix iZi Go Xnaleznete také v kategorii:. Prostřední sedák Isofix nemá.


ISOFIX Connect System vylepšuje stabilitu a bezpečnost autosedačky. Solution M-fix je systém ventilačních kanálů, které vedou skrze opěrku zad a sedák. Neposkytuje ale větší bezpečnost, protože na rozdíl od autosedačky ISOFIX pro . Vždy existuje nebezpečenstvo, že sa sedák pod dieťaťom posunie.


Lze využít i do auta bez systému ISOFIX. Vyhákněte háčky potahu na přední straně opěradla. Römer Kid plus) nebo s upevňováním pomocí systému Isofix (Kidfix).


U autosedaček Römer bez Isofixu je možné z autosedačky oddělit podsedák a používat . Kvalitná autosedačka- podsedák CARETERO Puma Isofix je určená pre váhovú kategóriu až kg, a je tak ideálna pre väčšie deti. Je praktický na instalaci díky konektorům Isofix , které jednoduše nacvaknete na . Jednoduchý sedák za pár stovek ze supermarketu nebo jiného obchodu nezajistí dítě v autě tak dobře jako sedačka s bočních ochranou . Zvolte design a barevnou kombinaci autopotahů. Dále zvolte barvu na boky potahů a barvu do středu potahů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky