pondělí 19. ledna 2015

Hadičník plastový

Plastové hadičníky - Čerpadla Vrchlabí. AG hadicová přípojka přímá x 25mm , hadičník. Kvalitní a odolná tvarovka pro napojení na zahradní zavlažovací systémy. Použití : zavlažovací systémy, drobné instalace s použitím TUV.


Tvarovka pro napojení na zahradní zavlažovací systémy. Mosazné hadičníky slouží ke spojení pevného závitu s hadicí.

Popis Recenze (0) Dotazy (0) Ke stažení (0). Mosazný hadičník s vnějším závitem a nástavcem na hadici. EP hadičník mosazný , s vnějším závitem , pro dopojení hadice.


Použité IBC kontejnery, plastové sudy, kanystry, redukce IBC ventilů, příslušenství atd. Hadičník s převlečnou matkou mosazný. Prodej tohoto produktu skončil.


Tento produkt již bohužel není v prodeji. Vybrat si můžete z podobných produktů níže. Rádi Vám pomůžeme najít alternativu.

Společně s panem Fitinkou se nespálíte. Materiál: termoplastický polymer (POM). PPR kohout kulový - motýl DN2 nerozebíratelný, ks, 133. PE a GEBO spojkyPE spojky plastové UNIDELTAPE (PP-S) spojka T-kus s vnějším závitem na polyetylénové trubky (polyš) (svěrný plastový ) . FV Plast pro výrobu FV PPR systému používá jen nejkvalitnější mate- riály, jako je značkový granulát.


Rychlospojka camlock DN - výstup hadičník empty. Vnitřní plastový obklad MIXAPAN - JASAN. INIZIALE Sprchová hadice dvouzámková nerez Kč. K hadičníku nabízíme sítko pro zachycení nečistot - je pro všechny velikosti těchto spojení. Produkty teprve připravujeme.


Můžete se ale podívat na ostatní kategorie. Kloubový sprchový držák - kovový - ( plastový ). Přípojka hadice, hadičník s převlečnou matkou přímý Ms. Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky).


Pro odeslání objednávky se musíte přihlásit. Květináč plastový hranatý 7l Kč. Seřazení: Nejdražší, Seřazení: Nejprodávanější. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený . Nejběžnějším typem připojení veškerých sprchových ventilů je typ připojení A, tedy připojení plastovými či kovovými hadičníky na hadici či mDruhým .

Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. Liší se velikostí připojovacího závitu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky