úterý 20. ledna 2015

Louhové akumulátory ferak

Budou si sice uctovat praci, ale zase maji elektrolit za jine penize . Výměna elektrolytu u dlouho vybitých článků? Zobrazit téma - Akumulátory s dlouhou životností rozpad. Ve vlakách jsou momentálně louhové NiCd.


Lidi doma běžně používají i kousky staré let.

Vyrábí je třeba ferak , ale ta cena je závratná. Nejběžnějsí akumulátor byl stovkový 12V 37Ah. Baterie v ostrovní solární elektrárně. Zkušenosti s výběrem a provozem baterií v ostrovní elektrárně.


Louhové Ni-Cd baterie nebo olověné baterie? Někdy jsou tyto baterie též nazývány jako louhové baterie a vyznačují se. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. KPM 1P ( FERAK ), ktorá mi súži už veľa rokou na horskej chate, . Nikl-kadmiový akumulátor , zkráceně NiC je druh galvanického článku.


Prodám niklkadmiové akumulátory 250Ah ks, funkční. Dále by mne zajímalo, jakým způsobem lze oživit NiCd louhové baterie, které. Poptávka: použité louhové baterie NiC NiFe apod. Poptávápoužité louhové baterie NiC NiFe apod.


Popis: - i jednotlivé články - výrobce např. FERAK - stáří a stav nerozhoduje - osobní odběr - vystavení . Ferak - stáří a stav nerozhoduje. Jde mi o to, že olověný akumulátor vydrží roky a fertig. Ještě tuším (nevím jistě) byly dobré baterie co se používaly na dráze NiFe tzv. V komplpetním stavu 4sady po 5-ti článcích.


Tuhle variantu jsem zpočátku bral, ale nenašel jsem vhodný akumulátor. Prodám louhové akumulátory KPM 2- vhodné pro fotovoltaickou elektrárnu, záloha elektřiny apod. Kdysi byly pokládány za téměř nezničitelné louhové Ni-Fe, ale ty se už asi ani. Zákazníkom ušetríme viac ako mil.


FERAK KPM 16 10x akumulator SAFT FERAK KPM 10 v soucasne dobe nemam predstavu, jak i ty zaclenit. Koupím louhové baterie NiFe NiCd. Vyplatí se nebo nevyplatí se?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky