středa 28. ledna 2015

Škrabka na zubní kámen

V katalogu nemáme podrobnější informace o skrabka zubni kamen. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Hledáte kamen na skrabka zubni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Dentální škrabka z nerezové chirurgické oceli na odstraňování zubního kamene z povrchu zubů oboustranná je kombinací škrabky levostranné na jednom. Scalery a kyrety jsou zubní nástroje na čištění povrchu zubů.

Scaler nástroj na zubní kámen JAQUETTE Fig. Celková délka škrabky centimetrů. Pravostrannou škrabkou čistíme obvod zubu až k . Ta vypadá jako malý háček, díky kterému se . A ten chleba zabírá většinou i na už vzniklý zubní kámen.


Větší profesionální dentální škrabka z nerezové chirurgické oceli na odstraňování zubního kamene špičatá. Stomatologie Škrabky na zubní kámen. Nástroje jsou určeny k odstranění zubního kamene a jiných nánosů z povrchu zubů. Vyrábí se pouze jako jednostranné .

Existují speciální škrabky na zubní kámen nebo lze použít takové ty škrabátka na nehty z manikůry. Normálně to oloupete a oškrábnete. Oboustranná zubní škrabka vhodná zejména pro velké pacienty (Psy) Kaplan scaler je ostře lomená škrabka pro supragingiválního odstranění zubního kamene. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Nerez škrabky na zubní kámen Počet produktů: 2. KRABKA NA ZUBNÍ KÁMEN od BARON z kategorie PSI (KOSMETIKA, ÚPRAVA PSA) koupíte v e-shopu Dogtech.


Nejznámějším ručním nástrojem pro odstraňování zubního kamene je škrabka na zubní kámen. MEDIN Škrabka na zubní kámen pravá 3mm 15cm. Skladem nástroje nemáme, objednáváme pouze na základě objednávky! Od dřívějšího doporučení seškrabovat zubní kámen škrabkou či jiným ostrým nástrojem, se již ustupuje.


Zubní kámen nerozbije pračku, ale zato pomůže k parodontóze. Tento postup nedovoluje důkladné . Lze ho dosáhnout jednak ručními nástroji (kleště na zubní kámen , škrabky , dlátka apod.), jednak nástroji s vlastním pohonem (viz dále). Je zvláště vhodný pro odstraňování zubního plaku a zubního kamene. Zánět dásně spolu se zubním kamenem je pravděpodobně nejčastější.


Odstraní zubní kámen stejně tak dobře jako ruční škrabky. Již vzniklý zubní kámen nedokáže zlikvidovat žádná zubní pasta, proto se na jeho odstranění používají různé škrabky na zuby. Jednostranný nástroj na sundavání zubního kamene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky