pátek 16. ledna 2015

Jika cubito pure skrinka

Jika Cubito Pure - pro nadčasové a elegantní koupelny díky čistým liniím a noblesním tvarům. Rady a informace, jak si užívat, milovat, být chytrá, krásná a štíhlá. Novinky a nejnovější módní trendy. Elegantní bílá střední skříňka levá ze série Cubito od známé společnosti JIKA , o velikosti 3x 8x 1mm, skříňka je opatřena dvěma skleněnými policemi, . Skříňka pod desku, zásuvka, Cubito pure. Umyvadla Cubito Pure lze umístit na desku, doplnit je skříňkou nebo jen . Minimalistické a čisté prevedenie skriniek Cubito -N zaujme na prvý pohľad a dodá kúpeľni moderný vzhľad.


Skrinky sú osadené závesným kovaním s 3D . Boční závěsné skříňky obsahuj. Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a . In white, combining glossy paint and chrome-plated handles, it is a timeless stylish choice. Naturally, the luxurious Cubito Pure series of the Jika brand brings.


JIKA TIGO vysoká skříňka 162x30xH4. Jika z kategorie KOUPELNOVÝ NÁBYTEK ( Jika ) koupíte v e-shopu Koupelny a topeni. CUBITO PURE Umývadielko 45cm,perla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky