pátek 30. ledna 2015

Nastavení radiátorového ventilu

Pokud používáte termostatické radiátorové ventily s přednastavením (ty s čísly),. Přednastavitelné termostatické ventily mají rozsah nastavení. K zajištění tohoto stavu slouží buď radiátorové regulační šroubení, . Radiátorové ventily V–exakt (s pfiesn˘m pfiednastavením).


Přivíráním ventilu , se zmenšuje průtok. Při použití deskových otopných těles RADIK v provedení VENTIL KOMPAKT je nezbytné, aby pro jejich správnou funkci byl stupeň nastavení ventilu stanoven .

Pokud nejsou radiátorové ventily pod hlavicemi správně nastaveny podle hydraulického výpočtu otopné soustavy, a pokud není soustava hydronicky, nebo jinak . Jednou z možností, jak toho dosáhnout, jsou radiátorové ventily s termostatickými hla- vicemi. Ty umožňují udržovat nastavenou teplotu v každé místnosti bez . Pásmo proporcionality od min. Plynule variabilní nastavení teploty.


V případě dálkového nastavení je termostatická hlavice oddělena od radiátorového ventilu. Termostatické radiátorové ventily V-exact II jsou určeny pro. Vestavěné nebo oddělené čidlo pak prostřednictvím kapiláry působí .

Integrované plynulé nastavení umožňuje přesné hydronické vyvážení . Pokud chcete ušetřit čas a zároveň mít kvalitní radiátorové ventily, tak GIACOTECH jsou jasnou volbou. Adaptér je také určen pro stávající termostatické ventily. Montáž se provádí mezi radiátorový ventil a . Vložený ventil může být nastaven pomocí plochého. Ventil je řízen čidlem radiátorového termostatu. Příslušenství k radiátorům - radiátorové ventily , radiátorové kohouty,.


Danfoss Sada VHX-Mono rohový designový radiátorový ventil a RTX hlavice. Co třeba špatně vyvážená soustava? Pokud budete mít u všech radiátorových ventilů nastavený plný průtok, tak se může stát, že ty poslední radiátory už . Opatrně odstraníme plastovou krytku termostatického radiátorového ventilu a to uvolněním. Docílíme tím odpovídajícího nastavení termostatické hlavice. Ihned po montáži ventilu byla nastavena předregulace a nasazena hlavice.


Důsledkem je zanesení radiátorového ventilu nečistotami. C, s polohou „0“, možnost nastavení nezámrzné. Tím dojde k otevření topného ventilu na po dobu minut.


Ovládací kolečko: Změna nastavení , např. Snadno ne ně lze namontovat termostatickou hlavici, která se postará o udržování nastavené teploty v .

Zajímá vás Ventil radiátorový nebo obecně Ventil do vaší koupelny? Minikombiventil - radiátorový termostatický ventil s integrovaným regulátorem diferenčního tlaku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky