čtvrtek 8. ledna 2015

Příruba plochá přivařovací

Vyberte si z naší nabídky plochých přivařovacích přírub. Jmenovitá světlost, Js, 3mm. Vnitřní průměr příruby , 3mm. Vnější průměr příruby , D 4mm.


Příruba plochá přivařovací , DN 15. Nabízíme také ploché přivařovací příruby.

Krkové, ploché , zaslepovací, závitové, točivé, kroužky, atypické. Točivá plochá příruba pro přivařovací. Ekonomická plochá příruba - síla B=10mm.


Dodáváme v provedení krkové, ploché , točivé, zaslepovací. Poptávaný počet: Přidat do poptávky. Potřebujete poradit s hutnímy materiály?


Naší specializací je výroba a prodej přírub. Ploché příruby k pájení a svařování nabízíme v . Materiály pro výstavbu a opravy inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plyn.

Lemový kroužek srovnatelné s EN. PN typ 0 S235JRG RSt 37-2. Rozměrové tabulky pro tlaky . PN 1 2 typ 3 S235JR, St 37- DN . Dělení plechů laserem, Řezání vodním paprskem. Broušení trubek, tyčí, profilů a ploché oceli.


Potrubní součásti, příruby , záslepky, dna, tvarovky, trubkové přechody. Naší filosofií je dodání příruby v co nejkratším termínu, za…. Povrchová ochrana: povrstvení vně i uvnitř epoxidovým práškem ks.


Hydraulický vysokotlaký redukovaný adaptér příruby. Potrubí bude ukončeno přírubou pro napojení vnějších potrubních rozvodů. Zpětná klapka pro odpadní vody - 2ks.


Pryžové mezipřírubové ploché těsnění DN– ks. DN1najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nerezové potrubí příslušenství a závitové fitinky.


Nerezová ocel kruhová, ocel plochá , ocel šestihranná a čtvercová. Trubka DN2(Ř 204x2), nerez 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky