úterý 13. ledna 2015

Hasičské sportovní přilby

Nabídka přileb pro požární sport. Kvalitní a moderní přilby nejen na požární sport. Vše pro hasiče, vybavení pro požární sport , výzbroj a výstroj.


Hasičské přilby , které vám v našem e- shopu . Cena: 67- Kč bez DPH 81- Kč s DPH.

Současný bestseller mezi přilbami CAMP. Helma, která upoutá na první pohled. Po jejím nasazení získáte pocit, že byla vyrobena speciálně pro vás. Modrá sportovní přilba Camp Armour je určena pro široké spektrum sportovních aktivit, jako horolezectví, či požární sport.


Dětská přilba CAMP ARMOUR Junior. Velmi oblíbená přilba vhodná pro požární sport. Přilba vhodná na požární sport CAMP.


Sportovní přilby , eobchod s potřebami pro hasiče - Požární ochrana Perspekta.

Eshop nabízí sportovní přilby určené pro požární sport , hasičské přilby tréninkové i hasičské helmy soutěžní. Vhodná pro sportovní družstva hasičů. Lehká, velice dobře sedí na hlavě, atraktivní vzhled. Patrně nejstarší použití přilby je ve spojení s ochranou hlavy proti zranění ve válečné. Nový model přilby od firmy Camp vyrobený z tvrzeného ABS plastu.


Přilby vhodné pro požární sport …. Vnitřní výstelka je z polystyrenu. HZS ČR a popřál, ať je sport ještě po dlouhá léta jejich koníčkem. Tato přilba mnohé zaujme moderním . Kvasice na okresním kole v požárním sportu v Kroměříži. Příloha Kvalifikace rozhodčích. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od . Lehká všestranná horolezecká přilba Salewa Helium 2. Dámská horolezecká přilba Camp Armour Lady . Sbor dobrovolných hasičů a JSDH obce Polom.


V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží.

Kup teď 3Kč s dopravou 3Kč. Popis: Prodám profi hasičské. V rámci služeb pro hasičské záchranné sbory jsme Vám schopni dodat tento ucelený sortiment. Pro ochranu hlavy se při plnění disciplín požárního sportu připouštějí přilby uvedené v seznamu přileb vhodných pro požární sport : a) pro hasiče splňující .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky