pátek 9. ledna 2015

Podtlaková hadice 4mm

Kvalitná silikónová podtlaková hadica s vnútorným priemerom 4mm. Vďaka pružnosti hadice je možné ju požiť na priemery trubiek 3-5mm. Při objednání více kusů podtlakové hadičky, Vám bude dodána v násobcích její délky . Podtlaková silikonová hadice HPP - 4mm vnitřní průměr.


Poznámka: možno uříznout po metru jakýkoliv rozměr (1kus = metr).

Silikonová podtlaková hadička - Červená ∅ 4mm - tuning-in. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Kromě toho dodávají tyto hadice díky široké nabídce barevných odstínů . Vedení podtlaku o vnitřním průměru 4mm. Je celé vyrobeno ze silikonu nejvyšší kvality, je velmi elastické a odolné, má stěny s tloušťkou 5mm. Dostupné průměry: 3mm barva: červená.


Silikónová podtlakova hadica o priemere 4mm. Hadice se prodává v metráži Hadice je vhodná do motorového prostoru.

TA Technix silikonová hadice podtlaková - 4mm vnitřní průměr, délka 1m. Aplikace: Při napojování hadice je nutné si uvědomit, že kovová nebo plastová podtlaková výztuha je tvaru spirály. Je proto nezbytné použít buď speciální sponu.


SAMCO podtlaková hadička 4mm. Průměr připojovacího pouzdra mm. BNC s připojovacími pouzdry mm , - možno dodat jako sada. TA0- podtlaková hadice ks TA086 . Mar Vaše cena: 3Kč koupit detail. Sací podtlaková hadice pro transport vzduchu a vody.


Sací hadice určené pro saní a transport vzduchu a vody v průmyslu. Vyrobeno z transparentní měkčené . UNIVERZÁLNÍ PALIVOVÁ HADICE OPLETENÁ 4MM (CENA NA 1M). Palivová hadica opletaná 4mm - podtlaková. Vystužená palivová hadica - 4mm. Hadice , černá, cívka, s opletením Typ ECO-B, Berner.


VW, Audi, Seat, Škoda, podtlaková hadice , cívka.

Furtun din silicon de calitate cu diametru interior de 4mm. Datorită elasticității este posibila. Je to vedený jako hadice vedení paliva, nicméně mě připadaj ouplně stejný. Jábych tam chtěl dát ty od Samca,ale roměr mají nebo mm. Silikon zamezuje stárnutí, puchření a praskání hadic a zvyšuje tak . Spätné ventily, Hadičky prepadu nafty, Podltakové.


Výztuha pro úhlový držák 4mm (12). Feb AL hadice pro vzduchotechniku. Flexibilní nerezové hadice jednovrstvé - tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky