pondělí 26. ledna 2015

Odvodňovací žlab d400

Tyto žlaby jsou vhodné pro zátěž Aaž D400. Lineární odvodňovací betonové žlaby 2mm široké s mříží z litiny a únosností tun. Díky jedinečné technologii výroby, kdy je celý žlab vyráběn vibrolisově, jsme.


AkN, B1kN, C2kN, D4kN, E6kN, F9kN. Betonový žlab D4s litinovou mříží.

D4najdete a porovnáte na Srovnanicen. Třídám zatížení odpovídají zkušební. Třída D4(400kN zkuš.síly). Odvodňovací systémy - Liniové odvodnění - žlaby - Gunnex - Nicoll - Zátěžový.


Jízdní pruhy ulic a ostatních. DR100DF Kategorie: Nízkoprofilový zátěžový systém odvodnění parkovišť KENADRAIN . RAINLINE LIT1- odvodňovací .

ACO polymerbeton ACO DRAIN PD200V - 0. Univerzálny odvodňovací žľab pre všetky typy aplikácií. Vyrobíme vám vtokovou mříž s třídou zatížení D4ze speciálního materiálu Rovasco. BIRCO light 100AS můstkový rošt litina litina, tř.


Plytký lineárny odvodňovací žľab s pozinkovanou mrežou pre zber a odvod. Kompozitní poklop D4kruhový. STORA-DRAIN Light 1PP žlab s pozinkovaným roštem, A1 1m.


LINEÁRNÍ PLASTOVÝ ŽLAB MCH KE STĚNĚ SQUAREs NEREZ RÁMEČKEM. Vhodné pro odvodňovací žlaby Taurus a Pegasus. Možnost dodání žlabů s obrubníkem ve třídě zatížení D400.


Jsou vhodné na zakrytí vstupních otvorů šachet pro zátěže Aaž D4kN. Nový odvodňovací žlab ACO však pomáhá odvádět a čistit povr chovou vodu cíleným . D4– jízdní pruhy silnic, dálnic, parkovací plochy osobních a nákladních vozidel a. Nerezový odvodňovací žlab s pevnou stavební výškou. Výrobek je určen k odvodnění zpevněných ploch.

Je v souladu s norm certifikát. Určeno pro třídu zatížení D400. POPIS : Produkt se skládá z:.


D4kN – Vozovky pozemních komunikací, zpevněné krajnice a parkovací plochy, které jsou přípustné pro . D4) napojení do stávající vpusti sklopný zahrazovací sloupek sklopný zahrazovací sloupek sklopný . D4kN - Vozovky pozemních komunikací, zpevněné krajnice a parkovací . STÁVAJÍCÍ ODVODŇOVACÍ ŽLAB Š. NOVÝMI PLASTOVÝMI VPUSTĚMI S MŘÍŽI D4V PROSTORU SILNICE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky