středa 14. ledna 2015

Tatramat eov 81 náhradní díly

Popis: náhradní díl na bojler, obsahuje spínací i rozpínací kontakt. Domů náhradní díly - tatramat. Příruba je náhradní díl do ohřívačů vody Ttatramat EOV 5 8 12. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Bojlery a elektrokotle - Tělesa a těsnění těles. EOV , EOV 12 EOV 15 OVK 1, OVK 15 EO 3 EO 5 EO 8 EO 12 EO . Historie firmy představuje 1let výroby strojírenského.


Starší provedení, ale plně funkční a ve výborném stavu, originální náhradní díl , výrobce Myjava. Tatramat INDIKÁTOR TEPLOTY BT 2L(nový typ EOV 151). Elektrické akumulační tlakové ohřívače vody jsou ideální pro efektivní ohřev vody v domácnostech a různých sociálních zařízeních, s možností instalace několika . TATRAMAT Těsnění pro přírubu (děr) s límečkem - náhradní díl pro starší ohřívače Tataramat. V Kategorii náhradní díly na bojlery.


Bazarové zboží se zárukou Zboží, které jinde neseženete O mně Komentáře Přidat Karla do oblíbených Kontakt Více o Karlovi Elektrický beztlakový bojler MLW . Je tøeba používat originální náhradní díly dodávané výrobcem! VODY - TATRAMAT Elektrické tlakové ohrievaèe vody typu EOV xxa ELOV xxv . Bojler tatramat 80l, Bojler 10l, Bojler mora 80l, Bojler heureka, Bojler ariston velis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky