pondělí 12. ledna 2015

Tlakový spínač kompresor 400v

Tlakový spínač pre kompresor 400V ( presostat ). Membránový tlakový spínač MDR 3-, tlakový spínač pro kompresor , tlakový spínač ke kompresoru tlakáč na kompresor Condor MDRna 380V 400V. Spínač tlakový 400V pro vzduchové kompresory , GEKO Specifikace: Přizpůsoben na napětí 400V Maximální tlak: bar Spínací tlak: bar Tlak pro odpojení: 10 . Nastavený tlak bar (zapínací), bar ( vypínací). Technické parametre: Vhodné pre 4V Max. Specifikace: - tlakový spínač pro kompresory , - profesionální provedení, - krytem chráněný tlakový spínač pro větší spolehlivost a životnost, - dva manometry, .

N - tlakový spínač NE-MA EXP-S (do 4kW, 400V ). V spojení s čerpadlom slúži . Specifikace:- tlakový spínač pro kompresory ,- profesionální provedení,- krytem chráněný tlakový spínač pro větší spolehlivost a životnost,- dva manometry, . Vhodný pro automatickou regulaci tlaku u domácích vodáren, čerpadel nebo kompresorů na třífázový nebo střídavý proud. Při dosažení maximální nastavené. Bezplatná inzercia, tlakovy spinac predaj a inzercia.


Olejový kompresor dvojvalcový 100L 400V 4. Dodáváme tvářecí a obráběcí stroje, kompresory , pneumatické nářadí, ohýbačky profilů, zakružovačky profilů,.

Betafiniš - prodej a servis kompresorů , pneumatického nářadí, stříkací techniky. Domů › Kompresory - náhradní díly dle druhu › Spínače. Pro tlakový spínač NEMA, přípoj hadice 6mm. Kvalitní tlakový spínač Nema do bar. Pro kompresory různých výrobců na 230V.


Nabízený spínač je univerzální . Rozmer vstupu odľahčovacej hadičky z kompresora 6×mm. Krytem chráněný tlakový spínač pro větší spolehlivost a životnost. Dva výstupy s regulovaný tlakem. Eriv - kompresory , pneumatické náradie a tlaková vzduchotechnika značky Schneider.


Série MDR, tlakový spínač , pro kompresor , 3-pólový, krytí IP5 nastavitelná. W ( 400V ), střídavém proudu kW . Porovnání cen tlakovy spinac kompresor 400v , srovnání cen tlakovy spinac kompresor 400v na portálu HLEDEJCENY. TLAKOVÝ SPÍNAČ PRE TLAKU 400V KOMPRESORA.


Provedení PTSK obsahuje kabel pro připojení k čerpadlu a kabel . AIR kompresory - predaj a servis piestových a skrutkových kompresorov, rozvody stlačeného vzduchu, príslušenstvo. Náhradný tlakový spínač pre domáce vodárne na 230V- 400V zapínaci tlak .

O automatické spúšťanie sa stará tlakový spínač , po natlakovaní vzdušníku na nastavenú hodnotu kompresor automaticky vypne a spustí sa až po poklese tlaku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky