pondělí 12. ledna 2015

Zapékací mísa skleněná

Orion Obdélníková skleněná zapékací mísa 5l. Univerzální oboustranné využití. Mísa zapékací obdélníková se vyrábí z tvrdého borosilikátového skla, které je mechanicky i strong teplotně . Varné sklo je skvělým pomocníkem do každé kuchyně.


Mísy jsou vhodné k zapékání pokrmů nebo jako praktické nárazu odolné skleněné mísy do kuchyně. Zapékací mísy z vysoce tepelně odolného skla SIMAX.

Skleněné pekáče jsou vyrobené z borosilikátu, snáší prudké změny teplot, nepřipalují a rovnoměrně rozloží teplo při pečení. Kulatá skleněná mísa do trouby 26x6cm Ibili. Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky . Vhodná do všech typů kuchyňských . Mísa je vyrobena z velmi odolného neporézního skla. Můžete ji používat v každém typu trouby . Kreativní a moderní skleněná mísa do trouby, která by měla být nedílnou součástí každé kuchyně.


Kulaté, oválné i hranaté zapékací mísy různých velikostí najdete v této části.

Pečící nádoby, pekáče, formy na koláče, zapékací mísy a misky zjednoduší práci v kuchyni. Nádobí na pečení z hliníku, oceli, porcelánu a skla si zamilujete. IKEA nabízí skleněné a keramické zapékací nádoby a mísy , které lze používat v troubě. Oba tyto materiály dobře snáší horko i chlad - ale jsou citlivé na náhlé . Borosilikátové varné skleněné zapékací mísy a misky vhodné pro použití v plynových i elektrických troubách.


Velmi kvalitní silnostěnné francouzské sklo, které . Skleněná čtvercová mísa s víkem z kvalitního varného skla. Představujeme Vám velkou skleněnou zapékací mísu s víkem od společnosti BergHOFF, která je vyrobena z borosilikátového skla. Tato mísa je vhodná jak pro . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie ZAPÉKACÍ MÍSY SKLENĚNÉ.


Skleněné nádobí představuje skvělou možnost, jak skloubit komfortní. Tradiční a lety prověřené zapékací mísy oválného a hranatého tvaru s . Skleněné zapékací mísy budou díky plastovému víku praktickým pomocníkem při uchovávání a skladování. Mísa s víkem na zapékání, pečení, vaření.


Keramické zapékací mísy se silikonovými rukojeťmi, díky kterým se chráníte před.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky