čtvrtek 8. ledna 2015

Sporic vody na kohoutek

Bezdotykový spořič vody na kohoutek k umyvadlu. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout. Spořič vody snadno našroubujete na baterii umyvadla, dřezu.


Hodí se na každý běžný kohoutek. Díky perlátoru ušetříte za vodu, nastavíte si baterií přesnou .

Díky spořičům vody pro umyvadlové a dřezové baterie můžete ušetřit - vody v závislosti na zvoleném průtoku. Nabízíme Vám spořiče vody - úsporné . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Koupilo si 1zákazníků za 3Kč. Skvělý doplněk pro snížení spotřeby vody ! Perlátor jednoduše našroubujete na kohoutek.


V koupelně, kuchyni nebo na toaletách. Kvalitní OBI spořič vody s kulovým kloubem je pohyblivou násadou na vodovodní kohoutek v kuchyni a sanitárních oblastech. Přimícháváním vzduchu formuje .

Když myjete třeba hrnce nebo umýváte zeleninu, je tento spořič vody v kuchyni vřele vítán. Nástavec na kohoutek se dvěma různými nastaveními. LED hlavici našroubujte na kohoutek , ten se aktivuje, jakmile pustíte vodu. Až voda přestane téct, spořič se sám vypne.


Pro měření v exteriéru, na parapetách, nebo v plynném. Redukci jednoduše našroubujete na kohoutek. Těžko přitom poznáte, že průtok vody je snížený až na maximálně litrů, na komfortu mytí to není znát, cena k . Vše do vaší kuchyně a jídelny. Tímto spořičem vody ušetříte až pitné vody bez velkého omezení.


Inzerát Kohoutek v okrese Kladno, cena 100Kč, od vesmirka na Sbazar. Instalace spořiče je jednoduchá a zvládne jí každý. Spořič instalujete na baterii před sprchovou hadici. Jakmile ho jednou umístíte, není třeba se o. Klasické základní perlátory jsou založeny na systému kovových sítěk, které zachycují případné.


Praktická sprcha - nástavec na kuchyňský nebo koupelnový kohoutek u umyvadla. Díky sprše můžete nastavit také šířku průtoku od jednotného proudu vody po . Hlavici stačí pouze našroubovat na kohoutek. Hlavice začne svítit v okamžiku, kdy se zapne proud vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky