pátek 23. ledna 2015

Porucha aquastop

Při instalaci myčky jsem si všiml, že je označena jako elektrické zařízení. Moje domněnka je, že jsou v obvodu hadice dva vodiče, které při . Dnešní myčky mají funkci aquastop , takže automaticky přeruší přívod vody do myčky, případně se samy vypnou, pokud z nich vytéká voda. Můžete mi prosím někdo jednoduše vysvětlit, jak funguje aquastop na.


Aquastop zastaví vodu, když praskne hadice. Zajímá vás, co je Aqua Stop ?

Moderní pračka se bez této funkce již neobejde, zjistěte, v čem tkví její kouzlo. Potom zvoľte vhodný program pre daný typ bielizne. Porucha bezpečnostného zariadenia Aqua-Stop.


Brání tomu, aby v případě jakékoli poruchy unikala voda z přívodní hadice ven. Jak wymienić zawór AquaStop w zmywarce? Części zamienne do naprawy AGD - Duration: 3:03.


Další den přijel technik a diagnostikoval špatnou hadici s aquastop ventilem - shořela v něm cívka. Hadici během 20min vyměnil a myčka jede.

Jestliže porucha trvá, zavolejte do servisu. Systém ohřívání vody nefunguje. Vám myčka hlásí chybu Ea bliká kontrolka přívodu vody, tak naklopte myčku o stupňů, aby se aktivoval mechanický aqua stop.


U MODELŮ VYBAVENÝCH ZAŘÍZENÍM AQUASTOP SE UVNITŘ PŘÍVODNÍ. Pokud porucha přetrvává, kontaktujte autorizované servisní středisko. Přívodní hadice Aqua-Stop má podle konkrétního modelu. Kapaciteta bobna znaša kar litrov. Objevil se na ukazateli vaší myčky nádobí chybový kód?


Zde najdete významy kódů a návo jak postupovat při řešení příslušné poruchy. Učinkovita zaščita pred poplavo – AquaStop. Pralni stroji Gorenje so opremljeni z različnimi varnostnimi sistemi, ki preprečijo . C - ventil aquastop pračka, . Po připojení natvrdo do zásuvky sice vrněl , ale nepropouštěl vodu.


Kromě toho jsem ale navíc ještě . Modele z zaščito Popolni AquaStop odlikuje senzorski sistem, ki ob zaznavi kakršnegakoli neželenega puščanje vode nemudoma prekine . Otočte gombík programátora do polohy . Pokud navštěvujete mé stránky, asi Vám neuniklo, že nejvíce problémů v domácnosti působí myčka nádobí.

Před pár lety jsme ještě ani nevěděli, co to myčka . AQUA-STOP ventil zabrání nekontrolovanému vytečení vody při poruše. Při větším nepřerušovaném průtoku (typicky porucha přístroje odebírajícího vodu) . Prečítajte si v našom slovníku pojmov, čo znamená Aqua Stop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky