čtvrtek 29. září 2016

Smaltovaná mísa

Jedná se o nejmenší ze smaltovaných. Mísa na těsto klasického tvaru s kvalitním smaltovaným povrchem. Tuto zadělávací mísu jsme si vybrali při výrobě . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smaltovaná mísa. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Zadělávací mísa smaltovaná s uchy. Objem udáváme po skosení mísy. SMALTOVANÁ MÍSA SELSKÁ, prům. Modrobílá smaltovaná miska Kapka Little Color, Ø 1cm.


Smaltovaná mísa v bílé barvě, po stranách dvě ucha. Na dně mísy je namalován zelený jelen. Jistě vás potěší příjemným lidovým dekorem.

Kuchyňské náčiní pro každý den V této míse připravíte a naservírujete ty nejkrásnější saláty. Mísa je vyrobena z trojnásobně smaltované oceli, díky tomu je . Aukce 2Kč s dopravou 3Kč. Originální a jedinečné šperky. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Cena: 2Kč, Lokalita: Hradec Králové. Výrobek je vhodný do myčky nádobí.


Stará smaltovaná mísa - Drobné vady, dle fota, úžasná dekorace chalupy. Mísa ucha smaltovaná 34cm modrá. Použity jsou klasické kovové poklice a standardní smaltovaná ucha. Veľká smaltovaná misa s praktickými držadlami určená predovšetkým na prípravu – hnetenie a kysnutie – cesta. Barva: béžová, dekor DOMÁCÍ PECEN.


Mísa s držadly s povrchem z kvalitního smaltu s průměrem cm. Praktická smaltovaná mísa najde využití nejen v kuchyni, ale i na terase, zahradě atd. Cedník ve tvaru mísy Vám pomůže při mytí ovoce, zeleniny, cezení těstovin, halušek.

Inzerát v kategorii Příbory a nádobí: Retro smaltovaná mísa velká s uchy. Tradiční smaltovaný krajáč o průměru cm. Karavany a kempování - Adria karavany Morava.


Univerzální vč rukojeti vhodné pro všechny nestíněné plameny Snadno se čistí. Krásná smaltovaná mísa s dvěma praktickými uchy bude ideální na zadělávání kynutých těst, míchání salátů, ale zaručeně ji využijete i při mnoha .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky