čtvrtek 29. září 2016

Rychlospojka 1 coul

Rychlospojka BIG k zahradní hadici o průměru palec, , 2mm. Připojovací kus pro připojení sacích hadic, odolné vůči podtlaku na čerpadlo. Zahradní hadicová rychlospojka , pro jednoduché a rychle napojení hadice na přívod vody, zahradních doplňků, nebo prodloužení . Gardena Adaptér pro vnitřní vodovodní kohoutky.


Podtlaku odolný přípoj sacích hadic na čerpadlo. Spojka na hadici coul rozebíratelná plast .

Vhodné pro hadici o průměru ( coul ):. KÄRCHER Sací hadice 25m coul , metrové zboží. Snadné rešení pro Vaši hadici s rychlospojkou. GF rychlospojka hadicová MAXI - vysokoprůtoková. Bajonetová spojka na připojení hadice se vybere podle dimenze Vaší stávající . Po naplnení vodou sa automaticky predĺži takmer na.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: hadice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Hadice FOOD 5cm ( coul ) 1m.

Obrázek EKOHEAT KIT sada spojka a koncovka k samoregulačním kabelům. Pro zahradní čerpadla, domácí vodárny a. Magnetická spojka vodoměru spolehlivě přenáší rotaci lopatkového kola na počítadlo. Redukovaná hadicová spojka NORMAPLAST, spojovací hrdlo hadic. Vnější průměr nástrčné části je 21mm, díra má 15mm. Ventil standar v souladu se směrnicí . Kulový kohout trojcestný vrtání do L Max.


Coul (po našom coľka hadica) je 32mm. Extrémně robustní, odolná spojka z kované oceli, kalená, pozinkovaná a žlutě pasivované. Tyto bajonetové spojky ACK jsou kompatibilní s typem „Atlas Copco“. Mosaz ( MS ) , nerez AISI 3( SS ), pozinkovaná ocel ( SG ). Oboustranně rýhovaná hadicová spojka , standardní . V našom sortimente nájdete: EKOHEAT KIT sada spojka a koncovka pre.


Prodam kvalitní nové plastove coul kohouty , k icb nadržím ,varianty. Cena uvedena za metr hadice, balení po 25m nebo 50m, možno zakoupit libovolné množství. Kč (€23) bez DPH od Kč (€ ,84).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky