úterý 13. září 2016

Hladinové spínače

Elko EP HRH-hladinový spínač. Toto relé je určeno pro kontrolu hladiny ve studnách, jímkách, nádržích nebo tankerech. ENERGETIKA, PETROCHEMIE - bezpečnostní . Hladinové spínače slouží pro kontrolu a hlídání hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, nebo tankerech. Počet pólů : Model: For separate float Typ funkce spínače: Normally open contact . Využívají se nejen při hlídání hladin v nádržích, ve vrtech a ve . Ponorná sonda PSV-do vrtu dvojitá, různé metráže. Produkt obsahuje rozšířenou galerii fotek!


Kompaktní, svisle namontovaný plovákový spínač, kter. HLADINOVÉ SPÍNAČE A PŘEVODNÍKY. Magnetický spínač výšky hladiny N. Limitní hladinové snímače kapacitní typové řady CLS-23. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava.


Plovákový hladinový spínač je zařízení pro kontrolu výšky hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, bazénech, zásobnících apod. Modulární hladinové spínače nabízíme od výrobců ELKO EP a Eleman. U modulárních hladinových spínačů v rámci jednoho relé lze navolit i konfigurace pro . Složí pro snímání a regulaci hladiny vody nebo vodivých kapalin pomocí vodivostních sond.


Snímače pracují na principu spínání. Návarky a montážní adaptéry pro hladinové spínače CleverLevel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky